Маршалот
Bianconeri
- Член од
- 29 декември 2009
- Мислења
- 2.091
- Поени од реакции
- 2.398
Без разлика дали ќе се иде прелу Бт или Сф?
Без разлика дали ќе се иде прелу Бт или Сф?
Ако сакаш да идеш преку Софија на тоа ќе кликнеш за да закажеш термин. Ако сакаш преку амбасада треба да поднесеш молба у амбасада да ти га пратат тамо указо.Без разлика дали ќе се иде прелу Бт или Сф?
Ќе чекаш многу преку Софија ако го подигнеш.Без разлика дали ќе се иде прелу Бт или Сф?
Slobodni termini za preku sofija vo momentov sredina na AvgustЌе чекаш многу преку Софија ако го подигнеш.
AprilЗдраво.Бев на интервју 13 мај 2019 и сеуште ми се нема сменато статусот од задолжителна во финална.Дали некој знае има некаква информација до кој месец се стигнати со прегледувањето на документи?
Jas mislam deka e kasno za nosenje na dopolnitelni dokumenti. Ti si veke na polozitelno i papkata ti e kaj viceprezidentot na potpis. Kaj i da e so ova tempo najmnogu za mesec dena treba da imas potpis.Zdravo, nekoj ako ima informacija kolku cini potvrda od bugarski klub? Posrednikot mi bara ogromna dodatna suma, poradi promena vo zakonot za poteklo od 1900 do 1918. Poradi ova moral da dostavi dodaten dokument odnosno potvrdata. Spored nego ova cini dodatni 280 eur. Polozitelno sum od 10.03.2020, taka da dali bi mozel posle toa i sam da prodolzam bez nego?
Fala
Dokumentot e nosen nekade juli 2020Jas mislam deka e kasno za nosenje na dopolnitelni dokumenti. Ti si veke na polozitelno i papkata ti e kaj viceprezidentot na potpis. Kaj i da e so ova tempo najmnogu za mesec dena treba da imas potpis.
Neka me popravi nekoj ako gresam za da nemas dvoumici.
И јас сум средина на мај интервју. Мислев дека до сега ќе се смени статус ама ептен успорија некако.Здраво.Бев на интервју 13 мај 2019 и сеуште ми се нема сменато статусот од задолжителна во финална.Дали некој знае има некаква информација до кој месец се стигнати со прегледувањето на документи?
avicena proagja 100%. so vaznos od 72 casa od testiranjetoKolku imaat vaznost kovid testovite za vlez vo bugarija?
35 евра беше потврдата од бугарски клуб Струмица така да 280е е безмислено само за потврдата.Dokumentot e nosen nekade juli 2020
Ti veke si bil na polozitelno i juli mesec taka da isto e.Dokumentot e nosen nekade juli 2020