A da pisese od koga bese na finalna pa koga ti se smenil statusot vo polozitelno taka ke bide mnogu po korisno za site clenovi da znaeme kako ide dinamikara og finalna na polozitelno...
2 do 2,5 godKolko se ceka na ovaj status ?
Образувана преписка N:20**/2024/06.02.2024 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Отприлика 3-3,5 години од интервјуСкроз не знам ништо за ова, па да почнам од основното - колку години се чека од поднесување на документацијата?
И мене ме прескокнаа за указ Јули 2021 сум јас. Нели се даваат укази по ред?Стигнаа декември 2021, не влеговме во тој указ ние. Следниот, а којзнае кога ќе биде, така и не разбрав кај се следат указите. Ги нема во државен весник.
На положително од 29 Мај 2024 а интервју јули 2021Од кога си на положително? Овој со указ је од 03. јули положително. Во следниот ке бидеш гарант, ако не си од крај на јули.
Да денес стигна после 4 месеци. Да си дочекате сите!Мислам дека ке имаш указ денес или утре.
Во право си и јас денес некаде околу 12:30 попладне добив информација дека сум вклучен во указМислам дека ке имаш указ денес или утре.