Koj broj na prepiska bese?zdravo,
nekoi skoro sto mu smenil statusot od finalna na sleden status,
2 mesec vekje na finalna sum
Koj broj na prepiska bese?zdravo,
nekoi skoro sto mu smenil statusot od finalna na sleden status,
2 mesec vekje na finalna sum
22xx/2022Koj broj na prepiska bese?
Eve tuka mozhesh isto.Zdravo mala pomos Dali nekoj Znae ot kade se vadi lekarsko vo OHRID!!!!!
A da pisese od koga bese na finalna pa koga ti se smenil statusot vo polozitelno taka ke bide mnogu po korisno za site clenovi da znaeme kako ide dinamikara og finalna na polozitelno...Тоа:
489x na finalna vcera. Dinamika: Rabotat ponedelnik do sabota po 120 prepiski vo prosek. Finalna do nareden status 4 nedeli prosekA da pisese od koga bese na finalna pa koga ti se smenil statusot vo polozitelno taka ke bide mnogu po korisno za site clenovi da znaeme kako ide dinamikara og finalna na polozitelno...
Sekoj denМислиш ли секој ден по 120 преписки или за шест дена 120 преписки? Ако се за една недела 120 преписки, време на чекање се зголемува.
Советот заседува еднаш месечно.Sekoj den
Togas ne znam. Spored brojkite na fb kako preminvat od zadolzitelna na finalna mene presmetkata taka mi izleze. Mozi gresam. Jas kako postira gligorij presmervam razlika megu posledna brojka i pretposledna brojka i delam so pominati dena i mi izlegva megu 100 i 120 na den. Taka imam gruba presmetka koj mesec bi dosle do mene. Potenciram gruba ne najtocna.Советот заседува еднаш месечно.
Точни ти се пресметките , ајде сеа напрај пресметка на финална јас на 26.08.2024 , 3800 бројче - кога нареден статус а кога указ , сопругата 766 бројче финална и траеше еден месец и од 17.07 е на Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. , од прилика пресметка за указTogas ne znam. Spored brojkite na fb kako preminvat od zadolzitelna na finalna mene presmetkata taka mi izleze. Mozi gresam. Jas kako postira gligorij presmervam razlika megu posledna brojka i pretposledna brojka i delam so pominati dena i mi izlegva megu 100 i 120 na den. Taka imam gruba presmetka koj mesec bi dosle do mene. Potenciram gruba ne najtocna.
Ke mi prostis vo momentot sledam samo za premin od zadolzitelna na finalna zosto jas cekam za toj status. Znam samo finalma do nareden status e 4 nedeli. Vo attach ti prakjam strana na fb od kade zemam podatoci. Coekot e dosta zapoznaen mozis i da mu pisis vrakja brzo, i na stranata ima i podatoci za premin od finalna na polozitelno i do ukaz. Vo momentot jas ne sledam takvi podatoci. Ovoj cesto pisi i kolku vreme momentalno se ceka na sekoj status ima slika lesno ke ja najdis, a do koe brojce e statusot so te interesira postavuva skoro sekoja nedela. Mislam do ukaz e 3 meseci ama pobaraj ja slikata za sigurnoТочни ти се пресметките , ајде сеа напрај пресметка на финална јас на 26.08.2024 , 3800 бројче - кога нареден статус а кога указ , сопругата 766 бројче финална и траеше еден месец и од 17.07 е на Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. , од прилика пресметка за указ
Ja otvoriv stranata dosta interesna e.Ke mi prostis vo momentot sledam samo za premin od zadolzitelna na finalna zosto jas cekam za toj status. Znam samo finalma do nareden status e 4 nedeli. Vo attach ti prakjam strana na fb od kade zemam podatoci. Coekot e dosta zapoznaen mozis i da mu pisis vrakja brzo, i na stranata ima i podatoci za premin od finalna na polozitelno i do ukaz. Vo momentot jas ne sledam takvi podatoci. Ovoj cesto pisi i kolku vreme momentalno se ceka na sekoj status ima slika lesno ke ja najdis, a do koe brojce e statusot so te interesira postavuva skoro sekoja nedela. Mislam do ukaz e 3 meseci ama pobaraj ja slikata za sigurno
Kade bevte na intervju?Точни ти се пресметките , ајде сеа напрај пресметка на финална јас на 26.08.2024 , 3800 бројче - кога нареден статус а кога указ , сопругата 766 бројче финална и траеше еден месец и од 17.07 е на Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. , од прилика пресметка за указ
Moja procenka e 2022 posledni brojki preminvat zadolzitelna posle april 2025 nekadeJa otvoriv stranata dosta interesna e.
Znachi sega kolku shto vidov na objavata preminot od zadolzhitelna na finalna e okolu 489x/2022 i se stignati okolu 11 april 2022.
Znachi od 2023 da pochnat da gi gledaat ima ushte dosta.
Ambasada SkopjeKade bevte na intervju?