Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Da ama kako dopolnitelen dokumenti ako najdes posmrtnica od bugarija so e izdadena ili voena sluzba na dedo pradedo pominuva.. a site so gi znam se odbieni so obicni mk izvodi i potvrda toa veke ne pominuva nikako
MK izvodi, posmrtnica I potvrda od klub ne pominuva momentalno. Mozebi ke se smeni toa.
Jas dostaviv posmrtnica izdadena od bolnica vo Sofija Kade sto I pocinal pradedomi. Vo posmrtnicata pisuva deka pra dedomi e bugarin I se custvuval kako bugarin I gi pisuva site informacii za nego kako roditeli
koi mu bile, sopruga, kade e roden I drugi informacii licni za nego.

Ај дајте некој совет или мислење некој поискусен во однос на статусите - што е со статусот Приета молба с входјашт - и стои така закочено не се менува веќе 4 ти месец тоа стои кај мене - значи и двајцата сме со стар документ од архив сите документи ок и без грешки , ист ден интервју со сопругата кај нејзе се сменија 3 статуси и дојде до
  • По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.

Последно уредено:
Zdravo,znae li nekoj kolku vreme trae procedura za vadenje duplikat proizhod?

Zdravo,znae li nekoj kolku vreme trae procedura za vadenje duplikat proizhod?
Повеќе не издаваат происход, гледам одамна си на форумот , цело време го цитираат новиот закон за државјанство, без происход со стари документи од трето колено

Здраво друштво.... На положително сум од 1-ви април.... Претходно доставени одкако ми побараа дополнителни документи роднински врски од брат и венчаница од прадедо (бугарска егзархија)... Активно гледам се што е по врзано со бугарско државјанство еве два месеци е без указ....

Dali e vistina deka posrednik moze ekspresno vednas za edna nedela da zakaze intervju za vo ambasada vo Skopje? (eden mi vika deka moze)

Mene mi zakazaa fevruari 2024 godina vo Skopje ama ne mi se ceka tolku.

Dali e vistina deka posrednik moze ekspresno vednas za edna nedela da zakaze intervju za vo ambasada vo Skopje? (eden mi vika deka moze)

Mene mi zakazaa fevruari 2024 godina vo Skopje ama ne mi se ceka tolku.
najverojatno saka samo pari da ti zeme(ama ima mali sansi da ima vrska vo ambasdata ili nesto slicno, prasaj drugi lugje kakvo im bilo iskustvoto preku ovoj posrednik)

Ima nekoj iskustvo so plakanje na bg arhivata preku nasha banka tuka? Neka mi pishe toj sto ima, mi treba malce pomos

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom