И јас сум со удостовение од В.Трново ,од пра дедо ми,крштеници од Бугарска Егзархија за мојте тетки ,и кажав ми се развика зашто не сум ја запишала сестра ми дека има веке указ,и ги зема удостоверението од пра дедо ми оргиналот и изводот од баба ми оргиналот бидејки он и е татко,од мене или од татко ми или од тетките ништо,јас понудив рече нема потреба ,сега одиш преку сестра ти а ова е како дополнителен документ.
И знаеш што кој може да им го фати крајот,јас верувам дека ова е кој како сака ,како кај нас некој вели треба некој не ,секој по свој терк си работи,а всушност се е исправно поднел не поднел оргинал ке добиеме пасош имаме добра подлога .
Според мене мое лично мислење не се замарајте 2017 ке си честитаме сите ,за добиен указ
[DOUBLEPOST=1454598231][/DOUBLEPOST]Може да прашам,можда и некој кажал ,сега нема 2 недели што бев на интервју ,ми пишува липсни днии ,не го напишав точно извинете,колку време се чека да се промени ова ,или грешам со бројкиве.Но ги напишав и обратно исто излегува.