2012бидејќи немаш корени, те прекратиле. Која година си?[DOUBLEPOST=1452610311][/DOUBLEPOST]
Оваа страна користи податоци од стариот сервер, треба да се осигураме дека и тука ќе се апдејтуваат бројчињата.
2012бидејќи немаш корени, те прекратиле. Која година си?[DOUBLEPOST=1452610311][/DOUBLEPOST]
Оваа страна користи податоци од стариот сервер, треба да се осигураме дека и тука ќе се апдејтуваат бројчињата.
не отвора линкот, постирај го одново
не е сигурно дали е еквивалент само претпоставуваме... Која година си, број?Ako e ova ekvivalent na zadolzitelna znaci ni gi razgledale dopolnitelnite dokumenti da se nadevame na podobri rezultati.
79''/13 znam deka predpostavuvame ama da se nadevame na pozitiva.i jas neznam so e ova sega.не е сигурно дали е еквивалент само претпоставуваме... Која година си, број?
[/И кај мене е првата буква како твојата дали е у или некоја друга па не мозам да проверам
а во новиот систем што ти вика?[DOUBLEPOST=1452617715][/DOUBLEPOST]74 се првитеDečki ova nov sistem za proverka na prepiski ,jas proverivam po starijot sistem inace sam 2013 g od pred 3 meseci sum vo zadozitelna !!!
Neznam kaj da proveram mose link ?а во новиот систем што ти вика?[DOUBLEPOST=1452617715][/DOUBLEPOST]
74 се првите