Dajte info za kancelarijata vo skopje dali oficijalno e pocnata so rabota? Fala za odlicnite vestiZeska informacija ja spodeluvam so vas .
Najdobroto makedonsko bugarsko zdruzenie naskoro i so svoja web strana,
www.mbp.com.mk
i so nova kancelarija vo Skopje.
pozz
so prv bratucet sum sam malku me buni sto vejke 1g i eden mesec nema nikakva promena pa zatoa pobarav mislejne dali bi mi pomognala potvrdata od bkk sepak ti blagodaram za spodelenite informaci Walkman@nikolce24 , dali so prv bratuced ili so bkk, isto e sve do izglasuvanje na zakonot. Mislam deka toa se ceka. No sepak ova ne mozam i da go tvrdam, nemam nitu argumenti, nitu fakti.
Utrovo imase objava deka naskoro ce startuva i web stranica na Македонско Бугарско Пријателство od Bitola - http://mbp.com.mk/ sto zaedno so informcijata od pred nekoj den deka e otvoren i BKK vo Skopje, se dobar pokazatel koisto ukazuva deka naskoro se ocekuva zakonot da bide izglasan i da stapi na sila.
Nemora da znaci deka eden ako zboruva za dr loso I taka e taka funkcionira politikata sekade eden ako go neka na drugio ke go napaga taka e I vo privatnio zivot isto koga nekoj ne te saka I zboruva loso za tebe zar za mene I za dr nemat zboruvano loso toa se samo prazni zborovi ne tvrdam deka ke cveti se so nea no ke vidime vremeto ke pokaze da ne sudime odnapredhttp://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=6266&page=0
Во врска со Екатерина Захариева. Од 13.03.2013 до 29.05.2013 таа е била вице-премиер во служебната влада на Марин Рајков. Кликнете на 45:30 до 46:35 од клипот. Политикологот Антон Тодоров зборува за Екатерина многу лоши работи...
Konkretno nas sto ne interesira se drzavjanstvata, a koga bese na soslusuvanje kaj Karakachanov imase samo pofalni zborovi za Ekaterina vo odnos na taa rabotaNemora da znaci deka eden ako zboruva za dr loso I taka e taka funkcionira politikata sekade eden ako go neka na drugio ke go napaga taka e I vo privatnio zivot isto koga nekoj ne te saka I zboruva loso za tebe zar za mene I za dr nemat zboruvano loso toa se samo prazni zborovi ne tvrdam deka ke cveti se so nea no ke vidime vremeto ke pokaze da ne sudime odnapred
Preku sofija si takaEpa toa bese koga te prasuvaat tie prasanja Neli I dobivas broj na kartonce na toa mislev...Prviot pat nosev Samo dokumenti Neli I mi zakazaaa Intervju...
несакам да ве плашам но сепак само да си кажам,од НИВ сум разочаран не сакаја да ми издадат потврда,не ми кажаја ни зошто ПЛУС за таа нивна "потврда" слушнав лоши зборови...сепак тоа се озборувања,додека не бидете изгорени нема да дознаете....ВНИМАВАЈТЕ кој клуб го одбирате одбирајте мудро,земете во предвид СЕ.......Zeska informacija ja spodeluvam so vas .
Najdobroto makedonsko bugarsko zdruzenie naskoro i so svoja web strana,
www.mbp.com.mk
i so nova kancelarija vo Skopje.
pozz
Abe bkks e staro zdruzenie i normalno e deka ima po golem rejting od toa vo bitola sto bukvalno vcera e otvoreno. Samite vo bg kazuvaat na tel bkks ds bide. Sekoj moze da se javi na tel i da se uveri. Iako mrazam posrednici no prasav samo za info isto i tie rekoa bkks a koga im spomnav za toa vo bitola nekoi rekoa ne a nekoi ne znaea ni koe e toa ni pa deka postoi takvoнесакам да ве плашам но сепак само да си кажам,од НИВ сум разочаран не сакаја да ми издадат потврда,не ми кажаја ни зошто ПЛУС за таа нивна "потврда" слушнав лоши зборови...сепак тоа се озборувања,додека не бидете изгорени нема да дознаете....ВНИМАВАЈТЕ кој клуб го одбирате одбирајте мудро,земете во предвид СЕ.......
Prezadovolen sum od BKK Bitola! Idev preku nivnata kancelarija vo Sofija.[DOUBLEPOST=1450857519][/DOUBLEPOST]Abe bkks e staro zdruzenie i normalno e deka ima po golem rejting od toa vo bitola sto bukvalno vcera e otvoreno. Samite vo bg kazuvaat na tel bkks ds bide. Sekoj moze da se javi na tel i da se uveri. Iako mrazam posrednici no prasav samo za info isto i tie rekoa bkks a koga im spomnav za toa vo bitola nekoi rekoa ne a nekoi ne znaea ni koe e toa ni pa deka postoi takvo
Ovoj e poznat kako 'golem' kriticar na sekoj eden koj sto e na vlast vo BG. Toa mu e u stvari i rabota, politikolog.http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=6266&page=0
Во врска со Екатерина Захариева. Од 13.03.2013 до 29.05.2013 таа е била вице-премиер во служебната влада на Марин Рајков. Кликнете на 45:30 до 46:35 од клипот. Политикологот Антон Тодоров зборува за Екатерина многу лоши работи...
E taka preku nivnata kancelarija ama vo Sofia! Tie sto se tuka skoro nikoj ne gi ni znaePrezadovolen sum od BKK Bitola! Idev preku nivnata kancelarija vo Sofija.[DOUBLEPOST=1450857519][/DOUBLEPOST]
Ovoj e poznat kako 'golem' kriticar na sekoj eden koj sto e na vlast vo BG. Toa mu e u stvari i rabota, politikolog.
ne mi se veruva deka te odbile da ti dadat potvrdaнесакам да ве плашам но сепак само да си кажам,од НИВ сум разочаран не сакаја да ми издадат потврда,не ми кажаја ни зошто ПЛУС за таа нивна "потврда" слушнав лоши зборови...сепак тоа се озборувања,додека не бидете изгорени нема да дознаете....ВНИМАВАЈТЕ кој клуб го одбирате одбирајте мудро,земете во предвид СЕ.......
Na stranicata na DABC - BG pisuva: http://www.aba.government.bg/index.php?show=registurE taka preku nivnata kancelarija ama vo Sofia! Tie sto se tuka skoro nikoj ne gi ni znae