- Член од
- 3 декември 2014
- Мислења
- 140
- Поени од реакции
- 124
[DOUBLEPOST=1433624287][/DOUBLEPOST]Ne razmisuvajte samo za drzavjanstvoto ne sirete agresija i prostotija. Ke zemete site na kraj i ke metete trotoari niz Germanija... dali nesto toa evropsko drzavjanstvo ke smeni vo vasiot zivot? Ili ke vi ostane motikata da vi sveti vo oci od planinata od kaj sto ste se simnale... nema smisla ne bidete tolku povrsni i agresivni. Agresivnosta e propratena so nemok i prostotija, ne znaenje, strav, slabost, gnev ... dzabe ke se pravite evropjani...[DOUBLEPOST=1433624812][/DOUBLEPOST]Ubavo imase napisano ministerot za pravda da se bara bugarski jazik, kultura i istorija! Za da se spreci priliv na ne obrazovani, prosti i primitivni luge so koeficient na intelegencija pod sobna temperatura da dobijat drzavjanstvo! Pa ke ve vidam sega tie sto se silevte mnogu vo postoviOvde ne sme dojdeni da se raspravame koj vo sto veruva sekoj neka si cuva za sebe svojte veruvanja I nemora da me ucis mene kako da pisuvam mozes da prodolzis so pisuvanje na temava vo vrska so temava a ne da mi kazuvas dali bog postoi ili ne jas samo dadov moe mislenje[/quote ako e taka sto spomnuvas Bog vo toa sto go napisa? Moze bi na nekoj mu preci toa a jas ti ukazav koga veke go spomna da go napises pravilno zosto ostavas vpecatok na prost i maloumen...
Последно уредено: