Uste vo Mart dobiv no zatvoreni se granicive,prviot termini za podigajne pomina i sega ke go zemam preku konzulat.Сум пропуштил некоја објава. Доби државјанство?
Честитки! И со помалце политика натака во животот.
Uste vo Mart dobiv no zatvoreni se granicive,prviot termini za podigajne pomina i sega ke go zemam preku konzulat.Сум пропуштил некоја објава. Доби државјанство?
Честитки! И со помалце политика натака во животот.
Фала+38971239202 lazar
Не треба ништо да се закажува за легализација.Одиш во амбасада од 10 до 12 часот без проблем ќе ти ги земат документите само треба да бидат преведени кај овластен преведувач од амбасадата.15 евра од документ за да ти биде готов наредниот ден а има и опција за истиот ден само е дупло поскако.Zdravo decki. Kako ide procesot za legalizacija na dokumenti vo ambasada? Treba nesto da se zakazuva ili moze samo da se pojavam tamu?
I odma na lice mesto se zavrsuva ili treba da se ceka?
A imas li broj od ovlasten preveduvac i ako moze da mi go pises? I dali se ovlasteni preveduvaci tie sto se karshi ambasada ili ne? Jas bev da baram brojce na oglasna tabla, ama ne se snajdov bas. Kolki cini/za kolku dena se preveduva (dali vazi sto imam intervju vo Sofija)? PozdravНе треба ништо да се закажува за легализација.Одиш во амбасада од 10 до 12 часот без проблем ќе ти ги земат документите само треба да бидат преведени кај овластен преведувач од амбасадата.15 евра од документ за да ти биде готов наредниот ден а има и опција за истиот ден само е дупло поскако.
Kako intervju 23.01.2019 sega status finalna.Denes i na mene mi sesmeni statusot vo Finalana intervju 23.01.2019 vo sofija!
Pa na 23.01.2019 bev na intervju vo sofija i denes tocno 17 meseci od zadolzitelna preminav vo finalna! So potvrda od bugarski klub i svifetelstvo od dedo!Kako intervju 23.01.2019 sega status finalna.
objasni so sto dokumenti si?
Karsi vlezot na vtorata zgrada na bg ambasada kade sto e vlezot za stranki dole vo zgradata ima ovlasten preveduvac zenata e bugarka mazena vo skopje skoro site kaj nea preveduvaat bez greska eA imas li broj od ovlasten preveduvac i ako moze da mi go pises? I dali se ovlasteni preveduvaci tie sto se karshi ambasada ili ne? Jas bev da baram brojce na oglasna tabla, ama ne se snajdov bas. I kolki cini/za kolku dena se preveduva? Pozdrav
Kamelija se vika srdecno i toplo preoracuvam i jas da se odi kaj nea.Karsi vlezot na vtorata zgrada na bg ambasada kade sto e vlezot za stranki dole vo zgradata ima ovlasten preveduvac zenata e bugarka mazena vo skopje skoro site kaj nea preveduvaat bez greska e
Fala na informacija. A dali vazat zatoa sto imam intervju vo Sofija? Koga se javiv vo ambasada mi rekoa prevodite/legalizacijata tuka moze da gi napravat samo tie sto odat preku ambasada. Site drugi sto se preku Sofija, mora vo Bugarija. I bas me zbunija.Karsi vlezot na vtorata zgrada na bg ambasada kade sto e vlezot za stranki dole vo zgradata ima ovlasten preveduvac zenata e bugarka mazena vo skopje skoro site kaj nea preveduvaat bez greska e
Super. Fala na informacija.Kamelija se vika srdecno i toplo preoracuvam i jas da se odi kaj nea.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da i jas preveduvav kaj taa zena i mi zavrsi rabota.Fala na informacija. A dali vazat zatoa sto imam intervju vo Sofija? Koga se javiv vo ambasada mi rekoa prevodite/legalizacijata tuka moze da gi napravat samo tie sto odat preku ambasada. Site drugi sto se preku Sofija, mora vo Bugarija. I bas me zbunija.
Автоматски споено мислење:
Super. Fala na informacija.