Mnogu se sto ne se na forumov zatoa.I mene toa mi e cudno. Sekoj den ima ukaz, a edvaj po eden covek ako pise deka zemal. Za nekoi ukazi pa nieden ne pisuva
Mnogu se sto ne se na forumov zatoa.I mene toa mi e cudno. Sekoj den ima ukaz, a edvaj po eden covek ako pise deka zemal. Za nekoi ukazi pa nieden ne pisuva
Potvrduvam mojot predok bese roden 1888 godinaАко му е за годината на раѓање на прадедото,тоа нека не те секира,еве има неколку примери на кои им е потпишано државјанството со предок пред 1900
Тука е @Romsom да потврди.
A drugar preziminjata isti bea od pradedoto do tebe.Potvrduvam mojot predok bese roden 1888 godina
Od koja godina potocna?Potvrduvam i jas so predok posle 1918 roden.
Sent from my iPhone using Tapatalk
petok brat ne im se raaboti hahahPaleee.....slaba izleznost Denes ....Ili False Alarm
![]()
Jas ne kazuvam na pamet,nekolku pati imam kazano deka spodeluvam informacii koi gi gledam.Koj saka neka veruva koj saka neka ne veruva.Vprocem ako go vidis spisokot im samo 2 clena od juni shto cekaat za potpis,shto neznaci deka samo tolku se za potpis.Denes bea potpisani okolu 198 prepiski.Ima i pasiivni gledaci koi ne se na forumov a dobivaat od tuka info......Paleee.....slaba izleznost Denes ....Ili False Alarm
![]()
@palekrstic ne mi se nerviraj duso site dobro znaat na forumot koja dobrina ja praves toa ke ti se vrati so brzina na svetlinata se najdobro ti posakuvam retki se lugeto kako tebe, blagodarenie natebe poveketo koj ne bea upateni dobija drzavjanstva blagodarenie na tebe paleJas ne kazuvam na pamet,nekolku pati imam kazano deka spodeluvam informacii koi gi gledam.Koj saka neka veruva koj saka neka ne veruva.Vprocem ako go vidis spisokot im samo 2 clena od juni shto cekaat za potpis,shto neznaci deka samo tolku se za potpis.Denes bea potpisani okolu 198 prepiski.Ima i pasiivni gledaci koi ne se na forumov a dobivaat od tuka info......
False alarm nema!!!
Hahahha .....znaci tuka si? Milion pati sum kazal ti si The Best : ) samo sakav da vidam Dali si tukaJas ne kazuvam na pamet,nekolku pati imam kazano deka spodeluvam informacii koi gi gledam.Koj saka neka veruva koj saka neka ne veruva.Vprocem ako go vidis spisokot im samo 2 clena od juni shto cekaat za potpis,shto neznaci deka samo tolku se za potpis.Denes bea potpisani okolu 198 prepiski.Ima i pasiivni gledaci koi ne se na forumov a dobivaat od tuka info......
False alarm nema!!!
Uzivaj ne se lutamHahahha .....znaci tuka si? Milion pati sum kazal ti si The Best : ) samo sakav da vidam Dali si tuka
Автоматски споено мислење:
Paleeeee.
...ne si Luta neli?Sala na strana ...Sekoja cest za tvojata pozrtvuvanost I pocit .....Koga CE go zemam ukazot ( Daj Boze ) site CE nosam vo kafana
Najseriozno !!! Pozdrav I sekoe dobro...
Автоматски споено мислење:
Ajde eve pravam spisok ....koj e za proslava od sega pa natamuPale e pocesen gostin ...job saka da Se prijavi neka pise ( ne vo poraka ,javno tuka ) ....ajde malce neka zivne Forumov ....pozitivno vo ovie macni denovi za Nas
....
imam edna preporaka dali moze da se naprae temava samo za registrirani clenovi, mislam koga bi se registrirale i pasivnite gledaci temava bi imava podobar efekt..Uzivaj ne se lutam![]()
Objasni poveke so kakvi dokumenti si apliciral?Zdravo bi sakal da pridonesam u forumov jas imam podneseno mn odamna na intervju bev 17 na oktomvri 2018. Na zadolzitelna bev do 27 februari a od 24 maj navaka molbata e razgledana i sw ceka na izdavanje ma ukaz od viceprezidenta
Pozz
Izvinete so dok od tatko dedo para dedo i od strumica od bg partija preku posrednik..Objasni poveke so kakvi dokumenti si apliciral?
Јас за тоа не сум надлежна,но кајгана форум има многу теми ,не е само Бигарско државјанство,а да се ограничи пристап само за оваа тема не би можело.imam edna preporaka dali moze da se naprae temava samo za registrirani clenovi, mislam koga bi se registrirale i pasivnite gledaci temava bi imava podobar efekt..