dobar vecer asum so otkaz ot vice presidenta znaete site oti po 6 godini cekanje mi dade otkaz so dokument ot cicko as sum ot golobordo i se kazuvame bulgarsko mallcinsvo vo allbania vo kvo pravo dava otkaz vice presidenta goga sovet po grazhdansvo ti dava pollozhitellno stanovishte govorif so ministercvo na pravosdie mi gazaha da odam tam da dostavam pismo da prgledat prepiska i kaj vicepresidenta i mozhat da te vratat i ne mozhat oti toj porokol negi razgledva samo im dava otkaz gi stava na strana ta mi kaza estit neshto sho mozhesh iti otkaz da pravesh na vo neshto oti sovet po grazhdansvo ti dasholl pollozhitellno stanovishte ta nemogit na pravet zakon zakonat se reshvat vo parlament i toa kolku ke bidit vistina ne znam ama ke vi kazham kvo odgovor ke mi dadet
Sent from my SM-A310F using Tapatal Prvo dokument od zdruzhenie za poteklo (Baraj Strumica kaj Mladenov),potoa tvoj izvod na rodeni,Posle dali ke odish po tatko ili majka,izvod na rodeni ili umreni od tvoj tatko ili majka,izvod na rodeni ili umreni od tatko ili majka na ttatko ti ili majkati.Poslednata umrenica da bide liceto rodeno pred 1919 g. Nitu striko ni po brat.Redot e kako shto ti napishav.Porano bilo po striko sega E,smenet e zakonot.