- Член од
- 14 мај 2016
- Мислења
- 123
- Поени од реакции
- 82
Do kade se promenite od zadolzitelna vo finalna proverka ????
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
И да има потписи денес, рано е уште. Се надевам дека неделава ке има барем по некој указ.Nema nikoj da se pofali i denes so potpis
British Council - IELTSЗдраво на сите, може не е ова место за моето прашање ама сепак, на мака сум. Ми треба сертификат за англиски IELTS или TOEFL, дали може знаете каде да се обратам.
Cestito. So ovaa brzina na rabota za edno 2 do 2ipol godini ke imas pasos vo raka. Imas taman vreme da izucis germanski do B2 nivoЗдраво
Денес ми се смени статусот после скоро 14 месеци, интервју 11.05.2018
Што е следно и уште колку до пасош во рака ?
Прегледај го приврзокот 212305
Сега ме утешиCestito. So ovaa brzina na rabota za edno 2 do 2ipol godini ke imas pasos vo raka. Imas taman vreme da izucis germanski do B2 nivo
Ako ne te stavat na dopolnitelna, ne veruvam 2 i pol godini deka bi cekal. Obicno za 2 do 3 meseci maksimum trae finalna i posle ete i godina da cekas potpis od vice prezidenta pak ne se 2 godini. Taka da so srekjaЗдраво
Син ми беше на интервју 12/2017та ..пред 2 недели му се смени од задолжителна во финална ..Чекаше 18 месеци ...Ненормална работа[DOUBLEPOST=1562671079][/DOUBLEPOST]Do kade se promenite od zadolzitelna vo finalna proverka ????
Значи овие преку родител најмногу ги шупчат ... син ми беше 12/2017 на интервју ..сега пред 2 недели му се смени од задолжителна .. 18 месеци чекашеЗдраво
до пролет 2020 ќе ти биде немај гајлеСега ме утеши
Не учам германски, друг јазик е во прашање
Ништо не значи тоа, во прашање е почетнички изработена страница. И покрај тоа што Бугарија е преполна со одлични програмери.Една забелешка што ја увидов на сајтот за проверка.... имено, кога го укуцувам бројот, па под него и пинот ми излегува статусот на кој што сум моментално...после тоа кога се клика на полето за линкот и се притиска ентер, при рефреширањето на сајтот се појавува копчето записвање во некоја милисекунда и потоа го снемува... е сеа... можно ли е ова да енкој BUG на сајтот, или веќе да има следен податок под предметното бројче а да не е сеуште објавен... ај троа некој што се разбира од IT нека проба и нека каже мислење