- Член од
- 18 септември 2014
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 747
@HammerOfThor Јас сум исто од 18-ти Дек.. Како и да е , до септември верувам дека ке не решат.
Mene me stavija na zadolzitelna po dve nedeli,a mojot prijatel koj besme zaedno na untervju go stavija po eden mesecМене ме ставија за една недела
И мене ми се смени пак во финална, ама не однесов дополнително ништо. А исто рокот ми беше до 12 јули.[DOUBLEPOST=1562541447][/DOUBLEPOST]Здраво на сите. Носев дополнителни документи во Софија пред 2 недели. Рокот за носење ми беше до 12.07.2019. Сега проверувам и гледам дека пораката пак ми се сменила во ФИНАЛНА ПРОВЕРКА. Како е можно волку брзо да ја земат назад на финална проверка? Не се чекаше по една цела година за пак да се влезе на финална? Преписка бр. 156**/2016. Поздрав
И мене ми е сменета во финална, откако ме ставија на дополнителна за да однесам дополнителни документи до 12 јули рок. Јас немам ништо однесено до ден денес, а 12 јули уште не е дојден.Neka ne te cudi, sega pobrzo gi razgleduvaat, imase slucaj kako tebe, 2 nedeli posle nosenje na dokumenti smeneto vo finalna.
Neka prodolzat taka, treba veke da se stavi red.... za pofalba e ova
31.03.2014 bev na intervju i od togas do sega cekav i ka bidna rabotava[DOUBLEPOST=1562568753][/DOUBLEPOST]cestitki ama kazi od koga cekase koja god si akomozit
31.03.2014 sum bil na Intervju i od togas sega konecno bidna rabotatacestitki ama kazi od koga cekase koja god si akomozit
Dokumenti samo priloziv deka ujko mi ima BG pasos i nisto drugo togas sako toa mi kazaa da odnesam[DOUBLEPOST=1562568893][/DOUBLEPOST]I so sto dokumenti
I jas cekav od 2013 togas podnesov, a na intervju bev 31.03.2014 i sega konecno bidna2013 so bratuced do kaj stigna luge, ke zazivee li rabotata? eve go nema ni 6 godini..
Hahahaha ama me nasmea
pa so dekumet ot vujko ve imat potpisano ukaz. as sum ot 2013 interviu i so pasaosh ot cicko icte na provevrka kaj vp neznam ili potpis ili otkaz ke dade31.03.2014 bev na intervju i od togas do sega cekav i ka bidna rabotava[DOUBLEPOST=1562568753][/DOUBLEPOST]
31.03.2014 sum bil na Intervju i od togas sega konecno bidna rabotata
Dokumenti samo priloziv deka ujko mi ima BG pasos i nisto drugo togas sako toa mi kazaa da odnesam[DOUBLEPOST=1562568893][/DOUBLEPOST]
I jas cekav od 2013 togas podnesov, a na intervju bev 31.03.2014 i sega konecno bidna
I so sto dokumenti
Da bas so toj dokument i nisto drugo kako szo baraat kako od Strumica ili drugi nekoi nz brat sto ds ti kazam daj boze ds potpisat jas cekav 6 god i eve fala bogu bidna daj boze i kaj tebe da bidnepa so dekumet ot vujko ve imat potpisano ukaz. as sum ot 2013 interviu i so pasaosh ot cicko icte na provevrka kaj vp neznam ili potpis ili otkaz ke dade
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
prostimi ishte neshto brate pa ve ime staveno na proverka ot vicepresidenta i kolku vreme bevte na proverkaDa bas so toj dokument i nisto drugo kako szo baraat kako od Strumica ili drugi nekoi nz brat sto ds ti kazam daj boze ds potpisat jas cekav 6 god i eve fala bogu bidna daj boze i kaj tebe da bidne
Koga dobi drzavjanstvo i so sto dokumenti?Da bas so toj dokument i nisto drugo kako szo baraat kako od Strumica ili drugi nekoi nz brat sto ds ti kazam daj boze ds potpisat jas cekav 6 god i eve fala bogu bidna daj boze i kaj tebe da bidne