Благодарам. Излезено било075282724
Благодарам. Излезено било075282724
Slabo nekako, gledam nema i 3 mesechen otchet od komisijata za drzavjanstvo pri kabinetot na viceprezidentot za 2019 godina.NOVOSTI DENESKA ? PROMENA NA STATUSI ? UKAZI ?
jas vekje 13meseci na zadolzitelna ...Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Интервју имав лани на вчерашен ден.
Немам мрднато од ова ми се чини.
Некој искуства ??
Jas sum 17 meseci so ovoj status. Dokumenti od roditel.Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Некој искуства ??
Sofija inaku preku konzulat se ceka godina I dva meseci do godina I polMomci kolku se ceka za proishot sea I kaj e podobro ambasada ili sofia
јас преку софија чекам година и месецSofija inaku preku konzulat se ceka godina I dva meseci do godina I pol
Cekaj uste 2meseca se menuva na 14 mesecaПреписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Некој искуства ??
Neka ti odgovorat site sto mislat da ti odgovoeat na prasanjevo vo privatna poraka...ovde ne spodeluvame za sto ponatamu..pozzMe interesira site vie sto cekate i placite po bugarski pasosi sto posle so niv kade planirate da odite i rabotite ? Vo koja drzava ,grad sto sakate da rabotite ,koja vi e celta ?
Koga bese?јас преку софија чекам година и месец
точно бе брат ама поентата е тука што неможе пак германија да е посиромашна от македонија само некоја нијанса е подобро от овде,ИНАКУ КОЈ ВИДЕЛ ЗНАЕ НЕ Е ТОА ШТО БЕШЕ..........[DOUBLEPOST=1555368923][/DOUBLEPOST]ајде брака балгари вторник е спремајте лото ливчето сериските броеви аман фалетесе нека тргне веке проверувајте си неделава,,,,СРЕЌНО НА СИТЕДалеку сме од Германија 200 год најмалку...така да вода не ви држи тоа дека Германија не е добра земја за работа и живот...инаку како со БГ земаа залет да работат или ја плеткаат сеуште?