D
dimitars
Гостин
Може ќе има укази после средбава...
https://sitel.com.mk/premierot-zaev-utre-vo-poseta-na-bugarija
https://sitel.com.mk/premierot-zaev-utre-vo-poseta-na-bugarija
24 ти октомври 2016 та интервјуKoj datum bese na intervju? Jas sum do 16.04.2018 so rok za dostava pa dase orientiram do kaj se stignati.
Znaci da ocekuvam vo rok od 1 nedela dase promenit i kaj mene od dopolnitelna na finalna24 ти октомври 2016 та интервју
недела проверив двапати без разлика дали е празник или недела секој ден ми е рутина,обично проверувам по 2/3 пати секој ден некогаш и 5 и многу от вас овде НЕРАЗБИРАТЕ кој бенифиции и промени во целиот ваш живот ги носи оваа мизерна тоалетна вц хартија наречена пасош,треба да видите а не да ви раскажуваат...Ja po navika i vo nedela proveruvam
Za sekoj slucaj
Ke pisam sekako ako ima nesto novo,srekno i se najubavoеден ден разлика сме ПИШИ ко ке имаш промени,,,среќно[DOUBLEPOST=1549067799][/DOUBLEPOST]
от 2012 е сега ти рачунај,да ТРСЕВ америчко ке земев и германско за толку време,....[DOUBLEPOST=1549068086][/DOUBLEPOST]во Феброаров влегувам во 9-ти ДЕВЕТИ месец на чекање потпис ““***““„““*** едно прашање:КОГА ИМААТ ИЗБОРИ,,,мислам тоа ке ја реши ситуацијава?!?!?!??!!!???
Nema nisto druze ako ima ke piseme.Pozzima novoooooostiiiiiiiiiiiiiiii ?????
Spored tebe znaci deka uverenie od zdruzenie VAZIКолку што ми е познато (Не мора да е точно) Сите што аплицирале преку странична линија (вујко,братучед и сл.) ќе бидат одбиени за БГ државјанство,освен оние кои се по права линија,Татко,дедо,прадедо и уверение од Здружение..Ако порано не било така,сега мислам дека е така но не тврдам.
Колку глуп муабет ...............No ima i mnogi glupaci idioti kucinja koj go imaat pasost i rabotat vo magacin na minus 10 za 200 evra... E bas tia kucinja zemaa pasos a nie sto sakame da ziveeme vo london minhen berlin geteburg nie cekame po 100 godini za pasos da ti ebam i zivot i se u pm
И што бидна? До каде си со процедурата? Или пак дали извади веќе - за колку време од интервјуто?24 ти октомври 2016 та интервју
Јас сум со уверение од Здружение, крштение од сестра на дедо ми од '42, од чичко државјанство, од мојот директен дедо документите се уништија во поплава, како и да е. Не верувам дека ова е точно, бидејќи сум до фаза каде што очекувам потпис од Вицепрезидент и ми е поминато во Советот за Државјанство. И зборувам одличен бугарски, на интервјуто девојката беше видно пријатно изненадена, и тоа се забележува таму во документите.Колку што ми е познато (Не мора да е точно) Сите што аплицирале преку странична линија (вујко,братучед и сл.) ќе бидат одбиени за БГ државјанство,освен оние кои се по права линија,Татко,дедо,прадедо и уверение од Здружение..Ако порано не било така,сега мислам дека е така но не тврдам.
sigurnooo li braaaaat ?Nema nisto druze ako ima ke piseme.Pozz
А тие што се по странична линија немаат доставено уверение? 99% имаатКолку што ми е познато (Не мора да е точно) Сите што аплицирале преку странична линија (вујко,братучед и сл.) ќе бидат одбиени за БГ државјанство,освен оние кои се по права линија,Татко,дедо,прадедо и уверение од Здружение..Ако порано не било така,сега мислам дека е така но не тврдам.