I jas toa se prasuvam,dali mora vo Sofija ili moze i vo drug grad kade bi nasle adresa da podneseme za EGNДали може некој да ми каже откако ке одам во битола во Конзулат по Решението што потоа?
Одам во Софија или?
Благодарам однапред
I jas toa se prasuvam,dali mora vo Sofija ili moze i vo drug grad kade bi nasle adresa da podneseme za EGNДали може некој да ми каже откако ке одам во битола во Конзулат по Решението што потоа?
Одам во Софија или?
Благодарам однапред
Издаден ти е со сигурност!Пошто мајка ми поднесе крај на Април 2017 и го зема пред еден месец!Е сега пошто претседателот на ДАБЧ и други службеници се арестувани незнам дали работи Агенцијата за да можеш да го земеш!Zdravo da prasam vo vrska so proishod cekam go vekje 18 meseci i si pisuva odobreno vo proces na izdavanje od nova godina sto e rabotava dali ima nekoj slicno iskustvo ili kade da se obratam...
луге би требало да се радувате на оваа ситуација,пишав и претходно ова до сега беше хаос и греота за многумина нека уведат веке контрола и ред кој стигна се добра до пасош,а инаку не се потресувајте многу и не слушајте некои членови ке се закочело незнам што,кој јас следел процедурата и е во рамките на законот не се секирајте ке си добиете може само ова да се одовлечи временски заради ова да чекаме малку подолго ништо повеке..https://www.mediapool.bg/arestuvaniyat-shef-na-dabch-e-obvinen-kato-lider-na-koruptsionna-shema-news285615.html
https://www.24chasa.bg/novini/article/7127781
Работна група шче предложи промени во законот за блгарско гражданство
aa na tebe ne e za davanje pasos .. neznaes so cekasЛуѓе може некој да ми пообјасни до каде е случајов, денес се промени во овој статус. Што сега, каков указ чекам, колку се чека обично и што следи по указот. Благодарам однапред.
Sea ke cekas 3 do 5 meseci da ti go potpisat ukazot koja godina si i so kakvi dokumenti si?Луѓе може некој да ми пообјасни до каде е случајов, денес се промени во овој статус. Што сега, каков указ чекам, колку се чека обично и што следи по указот. Благодарам однапред.
Абе не е за мене, јас имам пасош од 2008 , ова е за другарка, у мое време немаше такви процедури ....[DOUBLEPOST=1540948664][/DOUBLEPOST]aa na tebe ne e za davanje pasos .. neznaes so cekas
Ќе прашам, мислам дека преку дедо е другарката.. 2015. Значи само да се подпише указ и оди да се слика за пасош така ?Sea ke cekas 3 do 5 meseci da ti go potpisat ukazot koja godina si i so kakvi dokumenti si?
aa na tebe ne e za davanje pasos .. neznaes so cekas