Da jas 16 maj 2017Ima nekoj so intervju april/maj 2017 na proverka kaj viceprezident?
Da jas 16 maj 2017Ima nekoj so intervju april/maj 2017 na proverka kaj viceprezident?
Od koga si na proverka kaj viceprezident i sto dokumenti?Da jas 16 maj 2017
Jas isto bev intervju vo Sofija vo oktomvri 2016.Do noemvri 2017 bev na zadolzitelna i potoa na finalen pregled.Dekemvri 2017 me stavija na dopolnitelna so naznaka da dostavam dopolnitelni dokumenti odnosno originali do 23.03.2018 Od togas pa navamu se uste nisto.Jas bev na Intervju Oktomvri 2016god so dokumenti od prv bratuced...Sredinata na Septemvri 2017 od finalna bev prefrlen na Dopolnitelna(so rok do 30.03.2018 da dostavam dopolnitelni dokumenti).Dostaviv potvrda Od kaj Lazar no seuste promeni nema..Nekoj da spodeli vakvo ili slicno iskustvo kako kaj mene??..Znam deka sansite se mali citajki gi iskustvata ovde recisi ednakvi na 0..no da se nadevame na cudo
Od 09 07 sum na proverka so dokumenti od bratOd koga si na proverka kaj viceprezident i sto dokumenti?
Fala za info, da znam do kaj se. Bi trebalo jas nekade krajot na oktomvri da ocekuvam promena24.10.2017 intervju vo sofija,denes promena vo finalna,dokument brat[DOUBLEPOST=1536699537][/DOUBLEPOST]
24.10.2017 intervju Sofija,denes promena vo finalna,dokument brat
Drugar ja 2016ta septemvri bev na intervju vo Sofija. Na dopolnitelna sum isto so rokndo 09.03.2018 da dostavam dokumenti, dostaviv i uste cekam. Site cekaat so se so rok, dosega nemam procitano nekoj so promenaJas bev na Intervju Oktomvri 2016god so dokumenti od prv bratuced...Sredinata na Septemvri 2017 od finalna bev prefrlen na Dopolnitelna(so rok do 30.03.2018 da dostavam dopolnitelni dokumenti).Dostaviv potvrda Od kaj Lazar no seuste promeni nema..Nekoj da spodeli vakvo ili slicno iskustvo kako kaj mene??..Znam deka sansite se mali citajki gi iskustvata ovde recisi ednakvi na 0..no da se nadevame na cudo
Тоа си е редовен статус , сега те проверуваат во мвр за кривични дела и сл. и други институции.....Дали некој може да ми каже што во суштина значи овој статус - "Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване."
фала
3-4 пати им пишав и ми одговараа после неколку саати.За колку враќаат овие од Министерство на маил?
Минатиот пат вратија за две недели а сега?
Denes mi vratija a pisav email na 5 sep. Znaci okolu 8 dena...За колку враќаат овие од Министерство на маил?
Минатиот пат вратија за две недели а сега?
Mozis da pisis na koj mail mu pisa pozzDenes mi vratija a pisav email na 5 sep. Znaci okolu 8 dena...
povrzana so izvodi i posmrtnica so baba 1912 godina i potvrda od BKKSСо какви документи беше!!