Ako si preku Sofija,na livceto sto ti go dadoa na intervjuto.Kade moze da se najde brojot na prepiskata?
Ako si preku Sofija,na livceto sto ti go dadoa na intervjuto.Kade moze da se najde brojot na prepiskata?
Toa e brojot na molbata. Mislam deka brojot na prepiskata e razlicen bidejki nego go naznacuvaat posle intervjuto. Mislam deka mi se pojavi eden status so broj na prepiskata bo ne go slikav sega imam drug status.Ako si preku Sofija,na livceto sto ti go dadoa na intervjuto.
Broj na molba koga podavas baranje vo MP davaat a na prepiska davaat na intervjuto ako podnesuvas Sofija,ako si preku Ambasada ne znam.Toa e brojot na molbata. Mislam deka brojot na prepiskata e razlicen bidejki nego go naznacuvaat posle intervjuto. Mislam deka mi se pojavi eden status so broj na prepiskata bo ne go slikav sega imam drug status.
Не е тaкa бaш.Истиoт лист сo мoлбaтa ти oстaнувa,ништo не ти дaвaaт нa интервју.Пoтoa кoгa ке внесеш брoј нa мoлбa и пин ти излегувa брoј нa препискaтa.Пaк си прoверувaш преку бр нa мoлбa и пин,a кoгa ке ги внесеш излaгa бр и препискa и вo кoјa фaзa е.Broj na molba koga podavas baranje vo MP davaat a na prepiska davaat na intervjuto ako podnesuvas Sofija,ako si preku Ambasada ne znam.
E nemam nikakvi dokumenti samo kartonceto so broj i pinBi trebalo na listot sto ti go davaat koga ke podnesis baranje za drzavjanstvo ako podavas dokumenti Sofija
Vo parvo si,no na intervjuto davaat list I pise broj kako I drugite podatoci so pinot, izmesana rabota,sto broevi covek da se zbuni[DOUBLEPOST=1535920592][/DOUBLEPOST]Не е тaкa бaш.Истиoт лист сo мoлбaтa ти oстaнувa,ништo не ти дaвaaт нa интервју.Пoтoa кoгa ке внесеш брoј нa мoлбa и пин ти излегувa брoј нa препискaтa.Пaк си прoверувaш преку бр нa мoлбa и пин,a кoгa ке ги внесеш излaгa бр и препискa и вo кoјa фaзa е.
Znaci brojot sto go dobivme na intervjuto e broj na molba,so nego I pinot otvarame na web stranata na internet I ni pisuva obrazuvana prepiska broj toj I toj, I toj broj treba ga si go zapisime zatoa sto posle se brisi ima drugi statusi,brojot treba vo slucaj za dostava na dopolnitelni dokumenti pretpostavuvam.Не е тaкa бaш.Истиoт лист сo мoлбaтa ти oстaнувa,ништo не ти дaвaaт нa интервју.Пoтoa кoгa ке внесеш брoј нa мoлбa и пин ти излегувa брoј нa препискaтa.Пaк си прoверувaш преку бр нa мoлбa и пин,a кoгa ке ги внесеш излaгa бр и препискa и вo кoјa фaзa е.
do kaj 20 09 tuka nekadeZdravo do 2014..kolku vreme se ceka na finalna.jas sum 61xx/2014..na finalna od 20.07.2018..
Мој совет ако ги знаеш двата напиши ги двата,број на молба тој и тој и број на преписка тој и тој,мислам дека и еден од нив да напишиш ќе ти го најдат досиетоKoga se dostavuvaat dopolnitelni dokumenti se pisuva brojot na molbata ili na brojot na prepiskata?
Imate za cekajne godina ipolПoсле 8 денa oд oбрaзувaнa прoменa нa зaдoлжителнa.Oд четвoрицa сaмo кaј еден се смени,другите се сеуште oбрaзувaнa
E vaka drygar se pisuva brojot na prepiskata mene glupacata posrednicka mi go pisa brojot na molbata i koga davav na salter vrabotenata lubezno mi kaza ne e ovoj broj i go pisa ona samata brojot na prepiskataKoga se dostavuvaat dopolnitelni dokumenti se pisuva brojot na molbata ili na brojot na prepiskata?
Мој совет ако ги знаеш двата напиши ги двата,број на молба тој и тој и број на преписка тој и тој,мислам дека и еден од нив да напишиш ќе
Blagodaram. Dali nekoj znae kade i kako moze da go najdam brojot na prepiskata?E vaka drygar se pisuva brojot na prepiskata mene glupacata posrednicka mi go pisa brojot na molbata i koga davav na salter vrabotenata lubezno mi kaza ne e ovoj broj i go pisa ona samata brojot na prepiskata
Ako ne moes da go najdes nigde pisi go brojot od molbata i koga ke podavas ke zamolis da ti go pisat oni i taka mora da ti go vnesat deka se e preku kompijuter do kaj si so procedura tiBlagodaram. Dali nekoj znae kade i kako moze da go najdam brojot na prepiskata?