Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.204
Мoже ли некoј дa пише кoлку чини превoд плус легaлизaцијa зa еден дoкумент? Дaли беше 15 или 30€
Prevod 250 den legalizacija 15€ denes za utre a za isti den e 30 €Мoже ли некoј дa пише кoлку чини превoд плус легaлизaцијa зa еден дoкумент? Дaли беше 15 или 30€
А каде тоа во амбасада или во Софија?Prevod 250 den legalizacija 15€ denes za utre a za isti den e 30 €
Oвa е зa вo Сoфијa?Prevod 250 den legalizacija 15€ denes za utre a za isti den e 30 €
Vo konzulat bitolaOвa е зa вo Сoфијa?
Vo konzulat bitola
Vo konzulat bitola
Секој работен ден работат во конзулатот,треба заказувајне и дали има гужви,и дали имаш број од преведувачотVo konzulat bitola
200 лв. пасошот и 90 лв. личната картаЗнам дека некаде имавте напишано колку пари е за еден ден да се сликаш и да го земеш пасошот ама не можам да го најдам може некој да ми ја каже цената? 27ми се сликам па сакам тој ден право да го земам
Не е во Шенген но е во ЕУ зошто ти е важен шенгенот ,ќе имаш контрола на граница тоа е све,освен ако си шверцер,хахахаAko znaes nekoj - Dali Bugarija e vo sengen zonata. Slusnav nekoj informacija deka ne e, i deka od 1 septemvri ke vleze vo Sengen zona. Nekoe info
јас велам дека таквите ко мене нама да ги одбиваат освен оние со неисправни документи,да почекаме да видиме јас веке славам знам дека сум успеал,ПАТЕМ ви должам извинување до некаде вие тројца сте во право,МИСЛИТЕМУЈА вие кој одуте преку тетки,баби,жаби и др..ова ке ти го памтам па здравје БОЖЕ за месец два да видиме кој најслатко ке се смее..Ајде да се надеваме дека до октомври ќе се сменат работите и нема да добиеш Отказ. И после ќе му плачеш на Вангелис, а он ќе те теши дека си немал среќа во животот. А за лекови знаеш каде да се обратиш, имаш и дијагноза
Ponedelnik ne rabotat so stranki eve broj od preveduvacot ovlasten od konzulat 078 560 089 Andrijana[DOUBLEPOST=1532156667][/DOUBLEPOST]Секој работен ден работат во конзулатот,треба заказувајне и дали има гужви,и дали имаш број од преведувачот
Zaboraviv da napisam ne treba zakazuvanje i nema guzvaСекој работен ден работат во конзулатот,треба заказувајне и дали има гужви,и дали имаш број од преведувачот
Mislam deka ne moze vo eden den posto e prv pasos za tri dena mozeЗнам дека некаде имавте напишано колку пари е за еден ден да се сликаш и да го земеш пасошот ама не можам да го најдам може некој да ми ја каже цената? 27ми се сликам па сакам тој ден право да го земам