So roditel roden bugarin i celo negovo pokolenie[DOUBLEPOST=1526059441][/DOUBLEPOST]Со што докумeнти си ?
skoro godina denaod koga si so ovoj status?
So roditel roden bugarin i celo negovo pokolenie[DOUBLEPOST=1526059441][/DOUBLEPOST]Со што докумeнти си ?
skoro godina denaod koga si so ovoj status?
i kaj mene denes... intervju 9.3.2017...
so kakvi dokumenti si Anai kaj mene denes... intervju 9.3.2017...
Predhodno kako ti glasese statusot Anaso kakvi dokumenti si Ana
preku brat... a od 24.04 do denes bev so status polozitelnoso kakvi dokumenti si Ana
Бериќатврси да го видиме и тоа чудо...Ова:
Дирекција “Б'лгарско гражданство” објавјава номерата на преписките, по които е издаден указ за в'зстановјаване на б'лгарско гражданство, след изв'ршване на доп'лнителна проверка от Вицепрезидента на Република Б'лгарија, както следва:
Преписки от пр. № 9/2014 г.
Со ова:
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка.
Различно е?[DOUBLEPOST=1526073865][/DOUBLEPOST]Вечерва зборував со посредникот и кажа човекот дека почнале да издаваат пасоши со апликација од 2014 год. Ако ме лажи пак аир да не види во животот.
Sigurno lazeОва:
Дирекција “Б'лгарско гражданство” објавјава номерата на преписките, по които е издаден указ за в'зстановјаване на б'лгарско гражданство, след изв'ршване на доп'лнителна проверка от Вицепрезидента на Република Б'лгарија, както следва:
Преписки от пр. № 9/2014 г.
Со ова:
Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка.
Различно е?[DOUBLEPOST=1526073865][/DOUBLEPOST]Вечерва зборував со посредникот и кажа човекот дека почнале да издаваат пасоши со апликација од 2014 год. Ако ме лажи пак аир да не види во животот.
Кога беше на интервју?denes Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
sto e sledno znae li nekoj ??
Blagodaram
So kakvi dokumenti sidenes Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Blagodaram
Извини а што разлика има во статус "Проверка од вицепрезидента" и чекање за потпис? Па нели е тоа една иста работа. Зошто ги кажуваш како нешто различно? Друга работа да размислиме сите, сега кога Бугарија претседава со советот на ЕУ, има ли воопшто време вицепрезидента Јотова да ги разгледува сите наши подадени молби? Таа е сега затрупана со обврски , состаноци и Бог знае уште што друго. Она ќе се замара со нашите молби. А колку што сфаќам премногу од нас сме ставени на проверка од вицето! Изгледа сега тоа е задолжителна процедура. Неизбежен дел од добивање државјанство. Нема одма потпис. Така да со среќа на сите и ќе си чекаме со Господ напред, секој со својата среќа. Поздравkoga bese na intervju jas bev januari 2017 vo BT vo konzulatot i uste nisto pred dva meseca mi se smeni statusot sega stoi toa
Чечање потпис е оваИзвини а што разлика има во статус "Проверка од вицепрезидента" и чекање за потпис? Па нели е тоа една иста работа. Зошто ги кажуваш како нешто различно? Друга работа да размислиме сите, сега кога Бугарија претседава со советот на ЕУ, има ли воопшто време вицепрезидента Јотова да ги разгледува сите наши подадени молби? Таа е сега затрупана со обврски , состаноци и Бог знае уште што друго. Она ќе се замара со нашите молби. А колку што сфаќам премногу од нас сме ставени на проверка од вицето! Изгледа сега тоа е задолжителна процедура. Неизбежен дел од добивање државјанство. Нема одма потпис. Така да со среќа на сите и ќе си чекаме со Господ напред, секој со својата среќа. Поздрав
Koga bese na intervju i kade aku moze da ni kazesdenes Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Blagodaram