Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2018
Мислења
4
Поени од реакции
3
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија vaka stoi 2 god.dokumentite se podneseni 11.2013god.preku ambasada,intervju 10.2014god.posle toa podneseno I dokument od 1 bratuced,a pred 6 meseci I od drustvoto vo Strumica,inaku mojot br.3.../2014 stoi I vo protokolite I pisuva deka treba da se dostavat dopolnitelni dokumenti dali e nekoja kontradiktornost,bi ve zamolil dali nekoj znae,stoi deka e gotovo za potpis, podolu vo protokolite deka treba dopoln.dokumenti,pozzzz do site

Член од
25 декември 2017
Мислења
31
Поени од реакции
114
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија vaka stoi 2 god.dokumentite se podneseni 11.2013god.preku ambasada,intervju 10.2014god.posle toa podneseno I dokument od 1 bratuced,a pred 6 meseci I od drustvoto vo Strumica,inaku mojot br.3.../2014 stoi I vo protokolite I pisuva deka treba da se dostavat dopolnitelni dokumenti dali e nekoja kontradiktornost,bi ve zamolil dali nekoj znae,stoi deka e gotovo za potpis, podolu vo protokolite deka treba dopoln.dokumenti,pozzzz do site
Najubavo da si pojdes vo Sofija vo MP i da si prasas na salter

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
прво честито,абе(fatigoova) ДОГОВОР ДОГОВОРОСАН со кој документи беше?!?!!??!
Фала, абе кажав, сведителство од баба и војна книшка од дедо, плус го решив и проблемот со презимето[DOUBLEPOST=1517458725][/DOUBLEPOST]
Мислам дека успешно ти ја поврзаа потврдата со предок на кој ти се повикуваш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom