koga ke gi razduzes ti pa ke cekam red ama tesko da gi razduzesti si neizleciva i ne mi replicirajlekovite zemaj gi redovno
koga ke gi razduzes ti pa ke cekam red ama tesko da gi razduzesti si neizleciva i ne mi replicirajlekovite zemaj gi redovno
vi umira biznisot[DOUBLEPOST=1517428327][/DOUBLEPOST]ne nasednuvajte na provokatori sakat na sekoj nacin da se zatvori forumovlekovite strogo redovno be, metlac eden. Gubre argatsko
Ova ne bese kazano vo ironija.ova stvarno go kazuvamSakas veruvaj sakas ne
Samo da ti kazam posle glasanjeto za nedoverba na vladata vo bg ide na podobro[DOUBLEPOST=1517418885][/DOUBLEPOST]
Sakas veruvaj sakas ne
Samo da ti kazam posle glasanjeto za nedoverba na vladata vo bg ide na podobro
ЧеститкиIntervju 1vi dekemvri 2016 so dokument od zdruzenie mbp i dopolnitelno odnesov krstenica od brat na baba miПрегледај го приврзокот 184836
Однесе дополнително без да те стават на дополнителна?Intervju 1vi dekemvri 2016 so dokument od zdruzenie mbp i dopolnitelno odnesov krstenica od brat na baba miПрегледај го приврзокот 184836
DaОднесе дополнително без да те стават на дополнителна?
Sto dokumenti odneseee
Krstenica od brat na baba miSto dokumenti odneseee
Najubavo da si pojdes vo Sofija vo MP i da si prasas na salterМолбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија vaka stoi 2 god.dokumentite se podneseni 11.2013god.preku ambasada,intervju 10.2014god.posle toa podneseno I dokument od 1 bratuced,a pred 6 meseci I od drustvoto vo Strumica,inaku mojot br.3.../2014 stoi I vo protokolite I pisuva deka treba da se dostavat dopolnitelni dokumenti dali e nekoja kontradiktornost,bi ve zamolil dali nekoj znae,stoi deka e gotovo za potpis, podolu vo protokolite deka treba dopoln.dokumenti,pozzzz do site
прво честито,абе(fatigoova) ДОГОВОР ДОГОВОРОСАН со кој документи беше?!?!!??!Честитки
Фала, абе кажав, сведителство од баба и војна книшка од дедо, плус го решив и проблемот со презимето[DOUBLEPOST=1517458725][/DOUBLEPOST]прво честито,абе(fatigoova) ДОГОВОР ДОГОВОРОСАН со кој документи беше?!?!!??!
Мислам дека успешно ти ја поврзаа потврдата со предок на кој ти се повикувашМолбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија vaka stoi 2 god.dokumentite se podneseni 11.2013god.preku ambasada,intervju 10.2014god.posle toa podneseno I dokument od 1 bratuced,a pred 6 meseci I od drustvoto vo Strumica,inaku mojot br.3.../2014 stoi I vo protokolite I pisuva deka treba da se dostavat dopolnitelni dokumenti dali e nekoja kontradiktornost,bi ve zamolil dali nekoj znae,stoi deka e gotovo za potpis, podolu vo protokolite deka treba dopoln.dokumenti,pozzzz do site
Zdravo I jas sum od 05.2014 dekenvri I kaj mene e istoto koj dafum bese ti na intervju[DOUBLEPOST=1517426687][/DOUBLEPOST]Intervju 2014 dekemvri. izvaden na dopolnitelna april 2016 ne dostavena original krstelnica ( valjda) za toa