Kaj mene ne pisuvase nisto takvoМoже ли дa ги зaмoлaм дa пишaт тие штo се сo стaр дoкумент кoнкретнo сo Венчaницa oд Егзaрхијa,дaли вo венчaницaтa беше нaведенo нaциoнaлнoст? Дaли негде пишувaше вo венчaницaтa нaциoнaлнoст Бугaрин/Бугaркa?
Регистрирана преписка во Правосудие на 19.02.16.Почеток на Мај месец 2017 на дополнителна со запирка и сеуште на дополнителна со запирка.А некој што бил Март или пред Март 2016 на Интервју и потоа на дополнителна со запирка да се пофали?
Cestitki druze neka ti e so sreka...Ај да се пофалам
Молбата ми е разгледана со положително становиште, предстои издавање указ од вицепрезидентот
Колку се чека на овој статус????
Златен во фебруариFatigo da ni go fatis na site gubise od ovde kretenu tebe vo 2meseci i te prekratija i te vratija vo procedura i eve si stignal do potpis abe nema ko tebe
Фала да ти се врати побрзоCestitki druze neka ti e so sreka...
Zdravo mozete li da mi kazete od koga vi e pocnata postapkata cisto za informacija.Zatoa sto i jas sum so ist dokument.Jas sum so krstelnica od tatko i kaj mene ne pisuva
samo neka ima promena vednas ke ve izvestam. Cekam sega vo prviot protokol sum pa ke vidamРегистрирана преписка во Правосудие на 19.02.16.Почеток на Мај месец 2017 на дополнителна со запирка и сеуште на дополнителна со запирка.
Инаку @nataly123 е меѓу од првите тука на форумов со регистрирана преписка во Правосудие 01/2016 и вратена на дополнителна крајот на Јануари 2017.....така да ако има било каква промена за оние на дополнителна од 2016 година најпрвен би требало да има промена кај неа.
so dokument od prv bratuced[DOUBLEPOST=1517426507][/DOUBLEPOST]Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство. , в срок до 23.04.2018
so dokument od prv bratuced[/QUO
potvrda od klub nemas?so dokument od prv bratuced
[DOUBLEPOST=1517426687][/DOUBLEPOST]Intervju 2014 dekemvri. izvaden na dopolnitelna april 2016 ne dostavena original krstelnica ( valjda) za toaZdravo mozete li da mi kazete od koga vi e pocnata postapkata cisto za informacija.Zatoa sto i jas sum so ist dokument.[/QUOTE2014 dekemvri intervju. Izvaden na doplnitelna april 2016 ne mi bese originalot ( valjda ) dostaven.
Ajde od sega da pisuvame deka drzavjanstva se dava vo BG so potvrdi bratucedi tetki vujkovci cico so potvrdi od lovni drustva pcelarski zdruzenija ribolovni drustva deka celata procedura trae 6 meseci ama ne etaka znaeme deka na posrednicinjata ne i elesno so pisuvame vaka TOA E ke produzeme da ja kazuvame vistinataМагичен круг. На секоја позитивна вест, Нокиа 3310 и уште некои почнуваат ај бе не ги лажи луѓето. Јас не знам како не им се здосади истово да го верглаат, освен ако немаат некоја друга цел. А дека на новите толку добро им мислат па ги предупредуваат, чисто не верувам.