sveedno e koj dokument ce go prilozis, podatocite se isto pisani i na izvodo i na umrenicata, ime prezime, tatkovo, ime na majkata, koga i kade e roden i koga e pocinat.[DOUBLEPOST=1513061286][/DOUBLEPOST]
Odbien si da dobies drzavjanstvo? Ti ja prekinvaa postapkata pa so zborvis ? Pazi da ne se zasrknete od kasata na glupostive so gi pisvete i go koristite forumov da si gi lecite kompleksite
Sami si gi pisvea gore zakonoite mozit vaka mozit onaka so ovoj so onoj... to so ne go izglasaa 2015 so set lugjeto krivi... eden Krasimir K. Julian A. ne mojt da napraet nisto da se resit prasanjevo od 2014 navamu posrednicite ce vi go resele... ako sakas apliciraj... ene ti ja ambasadana i pojdi i tamu i teraj sija rabotata i ne zamarajte ovde vece so vasite frustracii
koj sakat ovde imat sekojpat spremni lugje da pomagat i da vi kazet koj e posrednik odverba koj ne e. I tolku. drugoto sie vasa odluka i go porzuvam mislenjeto na
@ludiot kris najatrno dodeka ne se rascisti situacija so ce bidet da aplicirat samo tie preku zlatna linija[DOUBLEPOST=1513061776][/DOUBLEPOST]
pa normalno deka gi vratile.... kolku pati trebit na nekoj da mu se kazet za da se rzaberet i pricinata zosto se SITE 53000 vrateni na doplnitelna
so meseci se znaet oti Jotova kaza ce baret da se formirat komisija od nejzini lugje i ce baret SITE 53000 predmeti povtorno da se pregledvat iako pred to minvale istoto na kontorlata na mp
i to e to, site pak gi pregledvet od nejzinata kkomisija i se isto kako da se na zadolzitelna i cekat pak da dojdet na finalna[DOUBLEPOST=1513062645][/DOUBLEPOST]
posle se so e kazano na forumov oti sekoj dokument dodatno e dobredojden da se podnesvit..... Prasanjeto mozam da go prevedam oti tie pojce.... dali da potrosam plus pari i da odam da se maltretiram?[DOUBLEPOST=1513062852][/DOUBLEPOST]
prasaj posrednik, imat lugje so se so godini vo ova rabota i set cesni lugje i baska se upateni so mojt i kako.
ovde samo ce dobies pretpostavki od lugje koi so sakat da pomognat ama sekoj si imet svoe mislenje... i to e samo mislenje i nisto povece. ti trebit nekoj so imat i znaenje