колку глупаво звучи ова кога гочиташ на глас... неписмениот го зафркнал докторот, ко да е виц....
Види, не знам кого се трудиш да убедиш, Туку, ај, немам никаков проблем и ти треба да заработиш, и ти имаш уста за јадење... признај сега дека и твојата и силата на сите посредници е само до интервјуто и потоа кога ќе се дојде до сликање. Ги нема добрите времиња на подрака...
Тука единствено како релевантни ми се луди крис, Брунхилда (макар е преоптимист), сопрано99, нокиа3310, и мислам беше орел 100, значи луѓе кои се можеби посредници можеби не, но не напнуваат, никој од овие нема речено дека можеш без посредникот, сите кажаа дека е потребен, сепак доколку ми потпишат указ јас ќе го барам, еден другар кој го имам и ќе му платамколку ќерече, единствено ми треба да не ме лаже, доколку посредниците ја намалат цената, и бидат поискрени, ќе може да работат турбо, вака си прават самите антиреклама.
Да стигниш до происход и интервју е лесно, но после чекањетое тешко, ни посредникот не може против законите тоа е факт, но е потребен, никој од нас не знае кај треба да се оди која врата да се чукни, Да си бидеме искрени и да не се лажиме, кажете кој се посредници и до каде можите да стигните, и тоа е се што бараме... ај да не дојди ко да си барамкавга мислам бев јасен