Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
колку глупаво звучи ова кога гочиташ на глас... неписмениот го зафркнал докторот, ко да е виц....
Види, не знам кого се трудиш да убедиш, Туку, ај, немам никаков проблем и ти треба да заработиш, и ти имаш уста за јадење... признај сега дека и твојата и силата на сите посредници е само до интервјуто и потоа кога ќе се дојде до сликање. Ги нема добрите времиња на подрака...
Тука единствено како релевантни ми се луди крис, Брунхилда (макар е преоптимист), сопрано99, нокиа3310, и мислам беше орел 100, значи луѓе кои се можеби посредници можеби не, но не напнуваат, никој од овие нема речено дека можеш без посредникот, сите кажаа дека е потребен, сепак доколку ми потпишат указ јас ќе го барам, еден другар кој го имам и ќе му платамколку ќерече, единствено ми треба да не ме лаже, доколку посредниците ја намалат цената, и бидат поискрени, ќе може да работат турбо, вака си прават самите антиреклама.
Да стигниш до происход и интервју е лесно, но после чекањетое тешко, ни посредникот не може против законите тоа е факт, но е потребен, никој од нас не знае кај треба да се оди која врата да се чукни, Да си бидеме искрени и да не се лажиме, кажете кој се посредници и до каде можите да стигните, и тоа е се што бараме... ај да не дојди ко да си барамкавга мислам бев јасен
А да прекините со тупење и наместо да го гњавиш со "признај! ПРИЗНАЈ!", да завршите на тоа дека ти не му веруваш и можеш да продолжиш да не му веруваш?

здраво
Пред некое време бев на интервју и сега ми пишува образована преписка
дали можи да ми кажи некој како оди процедурава понатаму што се треба да пишува и колке време се чека
фала

Screenshot_2017-12-07-19-59-34.png Zdravo na site
ova mi go pokazuva veke 8 meseci..pred 2 nedeli dostaviv povtorno poteklo so orginali posto mi pobaraa..prasanjeto mi e dali nekoj znaj za kolku vreme ke bidi razgledano baranjeto za da se smeni statusot?
pozz[DOUBLEPOST=1512673510][/DOUBLEPOST]
Некој да има промена од дополнителна со запирка откако доставил оригинали?
i jas toa sakam da znam...

Прегледај го приврзокот 181399 Zdravo na site
ova mi go pokazuva veke 8 meseci..pred 2 nedeli dostaviv povtorno poteklo so orginali posto mi pobaraa..prasanjeto mi e dali nekoj znaj za kolku vreme ke bidi razgledano baranjeto za da se smeni statusot?
pozz[DOUBLEPOST=1512673510][/DOUBLEPOST]
i jas toa sakam da znam...
Zdravo priatele Dobro dojde vo drustvoto na dopolnitelna proverka i da znaes deka na ovaa prasanje nemoze nikoj ni priblizno da ti odgovori znaci se ceka vo mometov od 2 godini pa nagore. Eve jas sum veke 2 god. I dva meseca i neseznae nisto do koga ke trae ovaa proverka. Inaku so odneseni kup stari dokumeti bugarski od mojot dedo koj go imame istoto ime i prezime. Pozdrav i so sreka.

Zdravo priatele Dobro dojde vo drustvoto na dopolnitelna proverka i da znaes deka na ovaa prasanje nemoze nikoj ni priblizno da ti odgovori znaci se ceka vo mometov od 2 godini pa nagore. Eve jas sum veke 2 god. I dva meseca i neseznae nisto do koga ke trae ovaa proverka. Inaku so odneseni kup stari dokumeti bugarski od mojot dedo koj go imame istoto ime i prezime. Pozdrav i so sreka.
Како си со овај статус 2 години кога овај статус го имаат само тие од 2015 крајот и 2016 што беа на интервју и ваков статус почна да се добива од почетокот на 2017 година.

Како си со овај статус 2 години кога овај статус го имаат само тие од 2015 крајот и 2016 што беа на интервју и ваков статус почна да се добива од почетокот на 2017 година.
JASUM OD 2015 A SU VRATENA PRED 4 MESECI NA DOPOLNITELNA PROVERKA .

Изводи и комплетна документација доставив во ДАБЧ со апликацијата за происход, е сега овие од министерство бараат само да го видат документот во оргинал или ќе сакаат потврда за повзаност до него. На происходот пишува дека е добијан врз база на венчаницата.
koga planiras da odis? ja sum ista situacija, treba da odnesam original vencanica vo MP

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom