A koj e toj todor ?Ги имаш од Тодор Вељанов, дека по нова година ќе се олесни процедурата и ќе трае 9 месеци, ЛАГА
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
A koj e toj todor ?Ги имаш од Тодор Вељанов, дека по нова година ќе се олесни процедурата и ќе трае 9 месеци, ЛАГА
Шо се прајш наивен?A koj e toj todor ?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
??????ЦЦЦ
Шо се прајш наивен?
Вицепремиерот си ја брка работата како требаAbe viceprezidentot e problem I nisto drugo.dodeka taa be bese na ovaa funkcija vrvea I so potvrdi I so sve.taa e vistinata I nukoja druga
Вицепремиерот си ја брка работата како треба
Проблем е договорот што се потпиша, зошто да уплаќа БГ во ЕУ, а ти ништо не придонесуваш за земјата за чие државјанство аплицираш.......ВАКА повеќе ништо не велам само ќе следам, и ќе честитам на оние кои ќе земат. Ве молам имајте доблест кажете како и кога и за колку време збркавте работа, дајте ни малку надеж на оние што се обидуваме да добиеме
https://www.youtube.com/watch?v=hN5sJCUDt6w
Znaci ne si dobro upaten ne dava bugarija kon EU nikakvi pari tuku eu dava po1000evra.po glava na sekoj rabotosposoben I nekou drugi lica,poradi sto e drzava koja e nasiromasna vo EU.znaci tie imaat korist od izdavajne a steta nikakva.citaj I informirajse malu povekje,bidejki citajneto e majka na znaenjeto.Вицепремиерот си ја брка работата како треба
Проблем е договорот што се потпиша, зошто да уплаќа БГ во ЕУ, а ти ништо не придонесуваш за земјата за чие државјанство аплицираш.......ВАКА повеќе ништо не велам само ќе следам, и ќе честитам на оние кои ќе земат. Ве молам имајте доблест кажете како и кога и за колку време збркавте работа, дајте ни малку надеж на оние што се обидуваме да добиеме
Problemot nastana nekolku meseci pred da se potpise dogovorot, ocigledno e deka si partiski opredelen vo povekje postovi spomna, so ima vrska toj dogovor, pa lugje iznazemaa pasosi vo vremeto koga grujo vladeese a dobro znaeme Bojko kolku go mirisal nego, sega bi trebalo da e uste polesno so dogovorot, taka da druze ja kje kazam deka pojma nemas, ti ako si upaten nema tuka da dremes i da cekas da vidis so kje kazat drugite. Najubavo citaj si i ne gi plasi lugjevo koi dosle tuka na forumov od maka a ne da gi citaat tvoite kontra-postovi, iskuliraj malku tuka sme za da se poddrzuvame i da si pomogneme a ne da odmogneme, ama toa e makedonskiot sindrom na seznajkovci i na losotilok, nemozeme da im se faneme na albancite za maliot prst neka ni bidat za primer kolku se postuvaat i si pomagaat megjusebno, pozdrav.Вицепремиерот си ја брка работата како треба
ако убаво разбирам ако ти пишува вака кога го проверуваш бројчетото како да ти бараат потврда от БККС,имаш ли доставено таква??im pisav e-mail i mi vrattija taka:
За да прод'лжи Вашата процедура по придобиване на б'лгарско гражданство. Необходимо е да предоставите официален документ, издаден от б'лгарски или чуждестранен компетентен орган в'з основа на акт за раждане, регист'р на населението и др., в којто се с'д'ржат данни относно Вашијат б'лгарскија произход.
Nemam sto da cekam...
Ako nesto ne ni se dopaga togas e partiski, ako bev partiski opredelen verojatno ke bev sluzbenik ili ke imav tenderi, so ke mi zrebase togas pasosProblemot nastana nekolku meseci pred da se potpise dogovorot, ocigledno e deka si partiski opredelen vo povekje postovi spomna, so ima vrska toj dogovor, pa lugje iznazemaa pasosi vo vremeto koga grujo vladeese a dobro znaeme Bojko kolku go mirisal nego, sega bi trebalo da e uste polesno so dogovorot, taka da druze ja kje kazam deka pojma nemas, ti ako si upaten nema tuka da dremes i da cekas da vidis so kje kazat drugite. Najubavo citaj si i ne gi plasi lugjevo koi dosle tuka na forumov od maka a ne da gi citaat tvoite kontra-postovi, iskuliraj malku tuka sme za da se poddrzuvame i da si pomogneme a ne da odmogneme, ama toa e makedonskiot sindrom na seznajkovci i na losotilok, nemozeme da im se faneme na albancite za maliot prst neka ni bidat za primer kolku se postuvaat i si pomagaat megjusebno, pozdrav.
Koga podnesuvav za proishod imav i takva no ne mi ja uvazuvaa mnogu mnogu ..i dobiv vrz osnova na vencanicata od baba mi, mi pomognaa lugje od karakacanov partijata... oti tesko bese da se dokaze oti mi e baba,makar imav i izjava deka e isttata osoba.ако убаво разбирам ако ти пишува вака кога го проверуваш бројчетото како да ти бараат потврда от БККС,имаш ли доставено таква??
Kako dokaza deka bil dedoti vojnik jas imam slika deka bil vojnik ama nemam drug dokumentKoga podnesuvav za proishod imav i takva no ne mi ja uvazuvaa mnogu mnogu ..i dobiv vrz osnova na vencanicata od baba mi, mi pomognaa lugje od karakacanov partijata... oti tesko bese da se dokaze oti mi e baba,makar imav i izjava deka e isttata osoba.
Vo pravosudie ne podnesov nikakov dopolnitelen dokument, samo proishodot na koj pisuvase se sto treba,.,,, i pominav sovet za grazdanstvo,vo fevruar ...cekav do juli koga mi se promeni statusov vo proverka ot viceprezidenta... Odloziv, ke odam vo ponedelnik i ke odnesam se...
Sega imam i potvrda od veliko trnovo za dedo mi deka bil vojnik edna godina i nekolku meseci, kade pisuva ..blgarin.,.
Mislam... koga veke sovetot za grazdanstvo ni odobril drzavjanstvo.... neznam koi se ingerenciite na viceprezidentot....
mislev deka e ova formalen cin...da nerecam svecen,.,, no eve ne e....
Зaштo билo тешкo дa се дoкaже декa ти билa бaбa мoже ли дa кaжеш?Koga podnesuvav za proishod imav i takva no ne mi ja uvazuvaa mnogu mnogu ..i dobiv vrz osnova na vencanicata od baba mi, mi pomognaa lugje od karakacanov partijata... oti tesko bese da se dokaze oti mi e baba,makar imav i izjava deka e isttata osoba.
Vo pravosudie ne podnesov nikakov dopolnitelen dokument, samo proishodot na koj pisuvase se sto treba,.,,, i pominav sovet za grazdanstvo,vo fevruar ...cekav do juli koga mi se promeni statusov vo proverka ot viceprezidenta... Odloziv, ke odam vo ponedelnik i ke odnesam se...
Sega imam i potvrda od veliko trnovo za dedo mi deka bil vojnik edna godina i nekolku meseci, kade pisuva ..blgarin.,.
Mislam... koga veke sovetot za grazdanstvo ni odobril drzavjanstvo.... neznam koi se ingerenciite na viceprezidentot....
mislev deka e ova formalen cin...da nerecam svecen,.,, no eve ne e....
jas bi odnela i plus potvrda i bi poccekala zakonot da go izlaset pa togaj pak bi podnela za proizhod vo dabcAbe decki mene mi pisaa ovie od DABC:Otkaz so dokumenti od vujko i izvodi i kopija od licna karta i se kako sto treba. E sega prasanjeto mi e dali ako dostava dokumenti od dedo pradedo roden pred 1920god i od BKK moze da se sredi rabotata? I kolku vreme ima da gi dostava ovie dokumenti za da ne ja pocnuva od pocetok postapkata vo DABC?
Sent from my iPhone using Tapatalk