023229444 eve go brojottelefonot za zakazvanje termin vo ambasada moze da go napise nekoj?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
023229444 eve go brojottelefonot za zakazvanje termin vo ambasada moze da go napise nekoj?
058 058 555telefonot za zakazvanje termin vo ambasada moze da go napise nekoj?
ovoj mi trebase058 058 555
Колку вереме чекаше од дополнителна на финална да те стават од прилика?Momci jas bev vraten od finalna pak na dopolnitelna i sega pak sum vraten na finalna pred 1 mesec .. uste cekam .. dokument od bugarska egzarhija od pradedo ..
Brojce 154xx/2013
Daj boze da zemes pasos, mozebi eve strvarno bevte site vrateni samo za se zapazi rokot. Odnese nesto dopolnitelno dokumenti ili ne?Momci jas bev vraten od finalna pak na dopolnitelna i sega pak sum vraten na finalna pred 1 mesec .. uste cekam .. dokument od bugarska egzarhija od pradedo ..
Brojce 154xx/2013
Pa sto da im odnesam poveke .. dokument od pradedo bugarska egzarijah .. im pisav email koga bev pak vraten na dopolnitelna mi rekoa deka mi bil praten na razgleduvanje vo MVR a sega povtorno sum na finalna i cekam eve mesec dena[DOUBLEPOST=1496848698][/DOUBLEPOST]Daj boze da zemes pasos, mozebi eve strvarno bevte site vrateni samo za se zapazi rokot. Odnese nesto dopolnitelno dokumenti ili ne?
3 meseci cekav povtorno da me vratat od dopolnitelna na finalnaКолку вереме чекаше од дополнителна на финална да те стават од прилика?
Pa sto da im odnesam poveke .. dokument od pradedo bugarska egzarijah .. im pisav email koga bev pak vraten na dopolnitelna mi rekoa deka mi bil praten na razgleduvanje vo MVR a sega povtorno sum na finalna i cekam eve mesec dena[DOUBLEPOST=1496848698][/DOUBLEPOST]
3 meseci cekav povtorno da me vratat od dopolnitelna na finalna
Kakov e statusot na majka ti? Dobila li potpisan ukaz ili?Momci kako e mozno so prv bratuced da priznavaat a so dokument od pra dedo da vrakat pak na dopolnitelna ? Majkami deneska potpisan ukaz so 1 bratuced a tatkomi dokument od pradedo povtorno na dopolnitelna kako e mozno ova ? mu se slucilo na nekoj ?
Brojcinja 2013 i dvata .. Postapkata 4 god veke
Jas sum 8660/2015 so dokumenti od dedo i baba vencanie vo bugarska egzarhijaJas sum 16 4** od 2013 so dokumenti od prv bratuced..a ti ?
Te molam da napises na koj email im pisa.Pa sto da im odnesam poveke .. dokument od pradedo bugarska egzarijah .. im pisav email koga bev pak vraten na dopolnitelna mi rekoa deka mi bil praten na razgleduvanje vo MVR a sega povtorno sum na finalna i cekam eve mesec dena[DOUBLEPOST=1496848698][/DOUBLEPOST]
3 meseci cekav povtorno da me vratat od dopolnitelna na finalna
АВГУСТ 08 месец,крајот на еден што го прашував му закажаја за 28 август 2018[DOUBLEPOST=1496872304][/DOUBLEPOST]Април 2018 или август?
Оти ако е април, тоа е ОК.
Во однос на твојот случај, не знам што да ти кажам. Се надевм дека на крај сето ќе испадне ОК. Претпоставувам дека проширената верзија на интервјуто си го имал, она што се кажуваше пред некоја страна на форумов, а јас не верував.
интер.ми правеше таа млада згодна женска,,бегај от неа се пожалија сите од неа........ZASTO LOSO BRATE STO BESE TOLKU STRASNO NE BEA LI OVIE PRASANJATA STO PRASUVAA TOLKU LOSO KAZI PO DETALNO U AVGUST SUM I JAS STRAV ME FAKA
Treba da dades dokumenti za dokaz na poteklo.Дечки едно прашање. 4-5 месеци бев на финална и сега ме префрлиле на дополнителна. Што тоа значи ? Треба да го барам посредникот ? Нешто треба да се однесе или е само дел од постапката