Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јуни 2017
Мислења
50
Поени од реакции
14
Zdravo na site sto cekaat ukazi i bi sakala nekoj so slicno iskustvo da pise.Postapka zapocnata mart 2015 intervju januari 2016 i sega cekame potpis na ukaz so prv bratuced so bg pasos br78**/2015 i fala na onie koi gi spodeluvaat svoite iskustva okolu celava procedura pomos za sekoj koj e na toj pat...

Член од
4 април 2017
Мислења
9
Поени од реакции
2
Здраво на сите дали на некој му се има сменато од изваден на дополнителна во нешто друго јас сум изваден на дополнителна од Април 3 инаку вадам бг пасош со документи од брат интервју 29.01.2016 имам однесено дополнителни документи на април 20 и сеуште истиот статус, дали некој знае колку долго можи да те држат ма дополнителна, бчагодарам на сите

tgdk

Go-Run
Член од
5 април 2017
Мислења
126
Поени од реакции
169
Здраво на сите дали на некој му се има сменато од изваден на дополнителна во нешто друго јас сум изваден на дополнителна од Април 3 инаку вадам бг пасош со документи од брат интервју 29.01.2016 имам однесено дополнителни документи на април 20 и сеуште истиот статус, дали некој знае колку долго можи да те држат ма дополнителна, бчагодарам на сите
Јас бев на интервју април 2016та...Во финална од крај на Фебруар...веќе 3 и пол месеци на финална... исто со документ со брат...што да очекувам кој знае...[DOUBLEPOST=1496757362][/DOUBLEPOST]
Zdravo na site sto cekaat ukazi i bi sakala nekoj so slicno iskustvo da pise.Postapka zapocnata mart 2015 intervju januari 2016 i sega cekame potpis na ukaz so prv bratuced so bg pasos br78**/2015 i fala na onie koi gi spodeluvaat svoite iskustva okolu celava procedura pomos za sekoj koj e na toj pat...
Со какви документи си ?

Член од
4 април 2017
Мислења
9
Поени од реакции
2
Јас бев на интервју април 2016та...Во финална од крај на Фебруар...веќе 3 и пол месеци на финална... исто со документ со брат...што да очекувам кој знае...[DOUBLEPOST=1496757362][/DOUBLEPOST]
Со какви документи си ?
Od brat

Член од
20 октомври 2013
Мислења
241
Поени од реакции
122
Imam dve slobodni mesta za Sofia za idnata nedela ke se odi

Член од
25 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
91
Здраво јас сум од 2013, и со прекратена постапка. Има нешто што можам да се вратам во истата постапка макар колку и да е долга или морам на ново ? Не сум доволно информирам така да без исмејување , фала. :D

Член од
21 ноември 2014
Мислења
238
Поени од реакции
76
2 godini

Член од
5 јуни 2017
Мислења
50
Поени од реакции
14
Со какви документи си ?
So dokum od prv bratuced

Член од
3 мај 2015
Мислења
213
Поени од реакции
181
Другари може да ми помогнете како на темава да ги најдам прашањата за интервјуто, незнам каде да најдам тоа датотеки, прикачувања, attachment или како и да ги викате Ч)...знам дека некои членови ги прикачуваа како фајлови ама незнам како да стигнам до нив...поззз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom