Ti si prviot broj pred mene juhuuuu ......169x/2014
Ti si prviot broj pred mene juhuuuu ......169x/2014
што е поентата на ова,,премногу има за да го разберам!!http://www.mediapool.bg/kak-ministerstvoto-na-pravosadieto-pomogna-na-biznesa-s-grazhdanstvoto-news259273.html
Корисен линк, одговори на скоро сите прашања.
Ajde uste malce ostana jas sum 5.../2014Kako nema da se drzime, pocnavme so procedura 2013 a eve 2017 ne snajde...ubavini
i jas sum 58**/2014Ajde uste malce ostana jas sum 5.../2014
Само напред јас сум 53**/2014i jas sum 58**/2014
Неколку страни поназад на истиов форум имаше детално објаснување од еден член што поминал низ тоа, побарај.Sakam da prasam imam zemeno ukaz i se prijaviv vo Opstina sredec ulica lege br 6. Vo vtornik treba da odam da podignam dokumenti od tamu. Kazete mi posle toa kaj se odi za slikanje? se zakazuvali nekoj termin? kolku i sto se plaka?
45x/2014Ti si prviot broj pred mene juhuuuu ......
Може и овде да ги преведе има еден куп што правад превод, исто така и за легализација ќе си закаже термин преку амбасада,нека види дали му одговара терминиот со одењето во БГ, а откако ќе ги предаде за еден ден се готови, мислам околу 30 евра од документ беше не ме фаќај за збор.momci eden drugar dozna deka ima cicko so bg pasaport pa sea treba da ide za 2 meseca na intervju e sea toj gi zema od cickomu fotokopiite od pasos l k i rodninski e povrzan so izvodi i posmrtnici e sea vo bg li ke treba da gi prevede i legalizira ili moze i ovde mk i kade treba da se dostavat dok direkno na intervjuto ili na salterite a inaku e so potvrda od strumickiot klub i plus ne e spomnato vo dok deka ima rodnina so bg dok
Aco koga ke ima promena kaj tebe odma pisuvaj dali bilo da si vraten na finalna ili potpis za da si go znaeme redot. Pozzz45x/2014
Sent from my Lenovo S850 using Tapatalk
pisuva na proishodot. Ke se sredi ama ke se pogjavam uste malku. Ke pisamA кога беше на интервју ? Ти пишува ли на происходот врз дека ти е издаден врз основа на брат ти ?
Легализација? 15 евра од документ.мислам околу 30 евра од документ
Уште не сум го зел, но според web-от на ДАБЧ истиот е изваден. Точно 3 месеца им требаше за тоа.[DOUBLEPOST=1486200531][/DOUBLEPOST]Здраво дечки/девојки.Има ли некој што подигнал происход од ДАБЧ овие денови,и ако има,за колку време од поднесувањето го добил.
Sent from my 5010X using Tapatalk
"Малко по-к'сно излизат и резултатите от проверката - в дирекцијата почти не са намерени нарушенија. Не само това – инспекторите установјават, че забавјането на процедурите се д'лжи на ДАНС, МВР и С'вета по гражданство. Доклад'т отчита подобренијата в работата на дирекцијата и дори се изразјава учудване, че толкова малко хора могат да обработјат толкова много преписки."http://www.mediapool.bg/kak-ministerstvoto-na-pravosadieto-pomogna-na-biznesa-s-grazhdanstvoto-news259273.html
Корисен линк, одговори на скоро сите прашања.
Една историја на корупција, криминал и Балканска политика. И дека проблемот не е баш во ДАБЧ туку е во други институции...што е поентата на ова,,премногу има за да го разберам!!