na angliski - sekogashЗнае ли некој со бугарски пасош ако сакаш да аплицираш за туристичка виза за САД преку Бугарија , на каков јазик се зборува у амбасадата? Бугарски или Англиски?
na angliski - sekogashЗнае ли некој со бугарски пасош ако сакаш да аплицираш за туристичка виза за САД преку Бугарија , на каков јазик се зборува у амбасадата? Бугарски или Англиски?
Prasaj kakvavviza treba. Za avstralija na primer bugarakite gragani patuvaat so elektronska viza t.e najava 48h pred stignuvanjeto vo avstralija online na sajtot na minusterstvo za vnatresni raboti na australija. Za kanada vizite otpagaat sega vo 2017 godina ne znam tocno koj mesec a za sad prasaj detalno kakvq viza e potrebna za bugarski graganina angliski - sekogash
За Канада отпаѓаат визите , шо значи ќе може само со бг пасош да се оди?Prasaj kakvavviza treba. Za avstralija na primer bugarakite gragani patuvaat so elektronska viza t.e najava 48h pred stignuvanjeto vo avstralija online na sajtot na minusterstvo za vnatresni raboti na australija. Za kanada vizite otpagaat sega vo 2017 godina ne znam tocno koj mesec a za sad prasaj detalno kakvq viza e potrebna za bugarski gragani
Da taka. Samo ne znam od koj mesec vo 2017 pobaraj na netЗа Канада отпаѓаат визите , шо значи ќе може само со бг пасош да се оди?
Сега видов , од 1 декември 2017. Тие што веќе имале било каква виза или патувале за Канада , од 1 мај 2017.Da taka. Samo ne znam od koj mesec vo 2017 pobaraj na net
Канада сака да ја насели земјата , нема ни 40 милиони а e поголема територијално од Америка. Иди таму стекни се со нивна иселеничка виза , слободно ќе имаш влез во САД со право на работа.Како тргнала работата со Канада се надевам и американците ќе ги охрабрат да ги дигнат визите
Друже од прилика колку време поминува од указот до конечно зимање пасошот знаеш ли?Zdravo momci deneska promena na status na majka mi od finalna na izdavanje ukaz .. brojce 16xxx/2013
Dokumenti: prv bratuced
Tatko mi ceka 12 dena pred nea na finalna i oste e na finalna taka da nemaat nikakov redosled na rabota valjda
Inaku na finalna od 21 noemvri
Nema nisto 14 meseci na dopolnitelna sum. So odneseni dokumeti.2014 уште не е почната?
Vo sekoja ambasada se zboruva na nivniot jazik...t,e, intervjuto na angliski kje ti eЗнае ли некој со бугарски пасош ако сакаш да аплицираш за туристичка виза за САД преку Бугарија , на каков јазик се зборува у амбасадата? Бугарски или Англиски?