Prekratenite odat preku advokat preku lazar mladenov rasprasaj se ne se otkazuvajне е можно,,,,,тешко ми е да поверувам дека замаат пасоши без никакви документи,,,,стварно не разбирам,от друга страна јас сум еден от тие случаеви без никакви документи за доказ на потекло но сепак сум одбиен(ПРЕКРАТЕН)???????????
Кога закажа во Правда? Деновиве? За април 2017?Ете и јас конечно закажав датум за аплицирање/интервју. Април 2017. Крајно време беше, белким понатаму ќе ја забрзаат работата.
Хехе, камо да беше така. Во конзулатот во Битола.Кога закажа во Правда? Деновиве? За април 2017?
Брзо.
со СРЕЌА брату јас и ти сме најстарите на темава,а јас интервју јуни 2017.поз секое добро,со ГОСПОД НАПРЕД[DOUBLEPOST=1482720835][/DOUBLEPOST]Ете и јас конечно закажав датум за аплицирање/интервју. Април 2017. Крајно време беше, белким понатаму ќе ја забрзаат работата.
знам веке покренавPrekratenite odat preku advokat preku lazar mladenov rasprasaj se ne se otkazuvaj
Прати им писмо до министерство со барање да ти објаснат за што се работи. Наведи ги сите бројчиња што ги имаш и електронска пошта, да ти пратат одговор. Или, ако имаш некого ополномоштен или ти лично да одиш Софија и да прашаш на шалтер, но претходно да се најавиш.ej luge od finalna gledaj sega sto mi stoi Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка,od 2013 cekam i taman dojdov do finalna me vratija na doplnitelna,da mi objasni nekoj sto e sega ova i sto znaci
Jas bev na dopoln pa 2 dena na finalna pa 4 meseca na dopol za utvrduvanje poteklo pa 2 meseca na finalna i sega cekam 1 ipol mesec potpis nisto ne sum se javuval ni mejlovi cekaj i se ke bide ok od 2013 sum br125--Прати им писмо до министерство со барање да ти објаснат за што се работи. Наведи ги сите бројчиња што ги имаш и електронска пошта, да ти пратат одговор. Или, ако имаш некого ополномоштен или ти лично да одиш Софија и да прашаш на шалтер, но претходно да се најавиш.
Што документи имашеJas bev na dopoln pa 2 dena na finalna pa 4 meseca na dopol za utvrduvanje poteklo pa 2 meseca na finalna i sega cekam 1 ipol mesec potpis nisto ne sum se javuval ni mejlovi cekaj i se ke bide ok od 2013 sum br125--