D
Daniel_faca
Гостин
Pisavme mail do mjs ama ima i kartoncinja mislam od tamo gi kazuvaatNe davaat kartonce. Jas na telefon go dobiv. Tebe koj ti go pratil na email?
Pisavme mail do mjs ama ima i kartoncinja mislam od tamo gi kazuvaatNe davaat kartonce. Jas na telefon go dobiv. Tebe koj ti go pratil na email?
Mene ne mi pobaraa bidejci vo opstinata predhodno gi skenirale slikite a inaku ako ti pobaraat zamoli nekoj okoku tebe i prifacaat site kulturni se bugarite ne se kako kajnasVlado i kako go resi ova so svefocive?
da ke mozesDa ve prasam ako soprugot ima bugarski pasos dali ke mozam da otidam so nego vo stranstvo i da imam dozvola za rabota
Ti izgleda si igras majtap so nas, imas slucajno selektirano broj preku konzulat I toa ni go pokazvis, pa ne sme tolku budali,a velis deka si preku sofia,HAHAHA, zarem nemas druga rabotaЕве погледнете , и јас се чудам како е можно ! Сакам значи да ми верувате и да не бидеме сите толку многу скептични. Прашувам што е следно после овој статус и за колку време да очекувам следен статус....
Ne e taka toa e za regularni za nas so ukaz vivtreba 1.ukaz vo raka 2. Listot so EGN sto go dobivas predhodno od opstinata kaj sto si se prijavil i mozebi dvajca svedoci ama ne sekogas.Za mene bese taka se slikav pred dva meseca
Za sporedba samo, jas sum broj 18XX/2016 intervju na 3ti noemvri 2015 vo Skopje, a status na finalna dobiv na 20/30 oktomvri sega pred mesec i polTi izgleda si igras majtap so nas, imas slucajno selektirano broj preku konzulat I toa ni go pokazvis, pa ne sme tolku budali,a velis deka si preku sofia,HAHAHA, zarem nemas druga rabota
мислам дека во друг град се сликал, за Софија гарантирано бараат извод, ако некој отиде без извод тогаш ќе пољуби врата![DOUBLEPOST=1482396796][/DOUBLEPOST]Kaj si se slikal vo Sofija ???? i ne ti trazele izvod cudno jas se slikav na 14 ovoj mesec i mi potrazija izvod i na nivniot sajt pisuva deka treba izvod
мислам дека во друг град се сликал, за Софија гарантирано бараат извод, ако некој отиде без извод тогаш ќе пољуби врата!Kaj si se slikal vo Sofija ???? i ne ti trazele izvod cudno jas se slikav na 14 ovoj mesec i mi potrazija izvod i na nivniot sajt pisuva deka treba izvod
МожешDa ve prasam ako soprugot ima bugarski pasos dali ke mozam da otidam so nego vo stranstvo i da imam dozvola za rabota
Какви ви се овие работи "ќе ја почнат 2014", кога овде имаше луѓе и од 2015 кои завршиле работа. Очигледно не работат строго хронолошки.za site zainteresirani:posrednikot mi kaza deka sega go rabotele noemvri 2013 za onie koi se na dopolnitelna[DOUBLEPOST=1482398665][/DOUBLEPOST]2014 ke ja pocnat od fevruari
tie sto se na dopolnitelna,si cekaat red iako dopolnitelnite dokumenti se dostaveni .[DOUBLEPOST=1482415182][/DOUBLEPOST]Какви ви се овие работи "ќе ја почнат 2014", кога овде имаше луѓе и од 2015 кои завршиле работа. Очигледно не работат строго хронолошки.
jas pominav so potvrda kako dopomnitelen dokument, posto sveditelstvoto od roditel ne mi bese uvazenoIma li nekoj koj so pominal samo so potvrda do sega ne se javi nikoj