- Член од
- 8 февруари 2016
- Мислења
- 400
- Поени од реакции
- 396
I jas bev vo oktomvri na intervju, za nekolku dena koga proveriv bese formirana prepiskata i na zadolzitelna stavena. Ti so sto dokumenti si, vrz baza na sto izvadi proishod?[DOUBLEPOST=1480320206][/DOUBLEPOST]Сакам да прашам колку време треба да помине од интервјуто, за да биде формирана преписка? Бев на интервју во октомври (2016) во Софија, но сеуште нема ништо на страната.
Pa treba da ti pisuva na proshodot deka ti e vrz osnova na potvrda ako imas od novite proishodi. Vaka ke go vratat vo DAPC da dadat objasnuvanje. Ako si go vadel proishodot nekade posle septemvri 2015 SIGURNO ke ti pisuva vrz osnova na krstenica - se razbira ako se povrzes so izvodi so taa krstenica od baba/dedo. Jas imam vencanica i mi pisuva na proishodot vrz osnova na vencanica. Inaku od koja godina si? Bese na intevju?Dechki ke imam li problem sto ke podadam dopolnitelno Krstenica a Proizhodot mi e izvaden bez nea tuku samo so potvrda i na proizhodot Nikade ne mi pisuva vrz baza na sto e izdaden. Dali ako sum ja dal togas Krstenicata ke mi pisuvase sea na proizhodot deka e izdaden vrz baza na krstenica ili pak ke mi bese ist bez da se naveduva vrz koja osnova mi dale proizhod? Fala
Последно уредено: