абе одмори малку че бидиKoj znae kolku pati mesecno li nedelno li se potpisuvat ukazi aj neka kaze nekoj
Abe na mobilniov edno dve pa go gleam forumov inaku ne proveruvam od forumov gleam i veruvam na vas siteабе одмори малку че биди
Sent from my Unsupported MI Cancro using Tapatalk
Kade imase interjvu vo MK ili Bugarija? I jas bev na intervju Noemvri 2015 vo Bitola, ali prepiskata mi e obrazovana duri vo Feb 2016Jas pominav intervju dekemvri 2015, a seuste sum na obrazuvana prepiska. Ne mi e jasno, bidejki pocnaa da se prijavuvaat veke od 2016 god. Ima nekoj nekoe info za ova?
Kade imase interjvu vo MK ili Bugarija? I jas bev na intervju Noemvri 2015 vo Bitola, ali prepiskata mi e obrazovana duri vo Feb 2016Jas pominav intervju dekemvri 2015, a seuste sum na obrazuvana prepiska. Ne mi e jasno, bidejki pocnaa da se prijavuvaat veke od 2016 god. Ima nekoj nekoe info za ova?
колку чекаш потпис?Abe na mobilniov edno dve pa go gleam forumov inaku ne proveruvam od forumov gleam i veruvam na vas site
Od 16.08колку чекаш потпис?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
е па брату за недела до две си се гледа крајо и кај тебеOd 16.08
Во Софија бев декември 2015 и уште одма после интервјуто се смени образувана преписка ама од тогаш наваму нема променаKade imase interjvu vo MK ili Bugarija? I jas bev na intervju Noemvri 2015 vo Bitola, ali prepiskata mi e obrazovana duri vo Feb 2016.[DOUBLEPOST=1474827983][/DOUBLEPOST]
Kade imase interjvu vo MK ili Bugarija? I jas bev na intervju Noemvri 2015 vo Bitola, ali prepiskata mi e obrazovana duri vo Feb 2016.
Izgleda zavisi so sto dokumentВо Софија бев декември 2015 и уште одма после интервјуто се смени образувана преписка ама од тогаш наваму нема промена
Izgleda zavisi so sto dokumentВо Софија бев декември 2015 и уште одма после интервјуто се смени образувана преписка ама од тогаш наваму нема промена
Ти со каков документ си? Јас со прв братучедIzgleda zavisi so sto dokument[DOUBLEPOST=1474834923][/DOUBLEPOST]
Izgleda zavisi so sto dokument![]()
So vujko. Ti 2015, jas 2016 iako intervju vo Noemvri... izgeda igri na srekaТи со каков документ си? Јас со прв братучед
Ти со каков документ си? Јас со прв братучед
muabetov po selo ti e dobara vest !моабети по село се но сепак ке го споделам тука,вака ми кажаја дека за 3/4 месеци ке пуштеле пак по старо,нема да бараат никакви документи дури ни потврди,,колку е точно времето ке покаже,битно се нешто слушам убави вест ништо негативно