- Член од
- 21 октомври 2015
- Мислења
- 405
- Поени од реакции
- 369
Илјада посто добиваш тоа е од прва златна линија документ чувј го како очитеДечки прашање..имам БГ крштеница од татко...никаде не стои бугарин...проаѓа ли ова?
[DOUBLEPOST=1473230752][/DOUBLEPOST]Ne. Mora da pisuva Bugarin. Imase mnogu taka kade ne pisuva bugarin sto odma gi odbija[DOUBLEPOST=1473165839][/DOUBLEPOST]
Ne. Mora da pisuva Bugarin. Imase mnogu taka kade ne pisuva bugarin sto odma gi odbija[/q
Не е точно цандѕ.Пишува бугарска егзархија а се знае што е тоа.Јас сум со таков документ венчаница и чекам потпис за указ секој момент.Услов да те венча или крсти или било што бугарска егзархија е да си бугарин.Тоа ти е како во македонија да крштеват некој италјанец нема шанси мора да е македонец.ете така
Не е точно цандѕ.Пишува бугарска егзархија а се знае што е тоа.Јас сум со таков документ венчаница и чекам потпис за указ секој момент.Услов да те венча или крсти или било што бугарска егзархија е да си бугарин.Тоа ти е како во македонија да крштеват некој италјанец нема шанси мора да е македонец.ете така.И не шлапајте потврда од некој клуб дека е поважна од стар документ.Па се знае дека пустаат со стар документ и тоа како.А тоа штое шефкет е проблем малку ако не е православен,на пример ако е ром нема шанси повеќе шанси има албанец да добие отколку ром.Znam deka.imase mnogu takvi odbieni. Na primer moze da si go dade toj dokument plus potvrda od kaj Mladenov za sekoj slucaj[DOUBLEPOST=1473169170][/DOUBLEPOST]
Znam deka.imase mnogu takvi odbieni. Na primer moze da si go dade toj dokument plus potvrda od kaj Mladenov za sekoj slucaj