Nesto gresno pravis, neka objasnat postarite clenovi kako odi tocno, koj broj kade treba da go stavis, sigurno gresisZdravo , sakam da ve prasam do kade e procedurata za bg.drz. od 2016 , jas sum so brojce 3../16 vo januari bev na intervju.
Koga ce proveram na sajtot mi pisuva ЛИПСВАТ ДАННИ ???
Prvo go pisi brojot so ti go dadoja na zakazvenje za intervju pr.xxxx/2015 pa posle go pisis pinot noviot broj od intervjuto ne go pisis voopstoNesto gresno pravis, neka objasnat postarite clenovi kako odi tocno, koj broj kade treba da go stavis, sigurno gresis
А кaкoв дoкумент oд тaткo,државјанство или некoј друг дoкумент?Sto znaci imav finalen eksperten pregled od svetot po graganstvo a sega mi se smeni mi pisuva razgledano od svetot po graganstvo i isvadena prepiskata na dopolnitelen pregled. A so poteklo od tatko
Ne tatko mi ima bgА кaкoв дoкумент oд тaткo,државјанство или некoј друг дoкумент?
Caci iskreno neverojatno so tatko da te vratat na dopolnitelna,,,,tuka nesto ne e vo red, odi da si proveris licno tamu, sem ako ne si dala izvodi za da se povrzes so nego. Od koja godina si i sto dokumenti dade?Ne tatko mi ima bg
Od 2015 god gi dadov i na intervju bev vo juni mesec a gi dadov site potrebni dokumenti sto mi gi pobaraa i neznam zosto vakaCaci iskreno neverojatno so tatko da te vratat na dopolnitelna,,,,tuka nesto ne e vo red, odi da si proveris licno tamu, sem ako ne si dala izvodi za da se povrzes so nego. Od koja godina si i sto dokumenti dade?
Молба некој да пише како најбрзо и ние би го фатиле редот...фала ви...може ли некој да објасни што е разликата дали се иде преку софија или преку амбасада , колку се чека , и дали може да се избади происход во софија а да се оди на интервју преку амбасада
Точно дека ги има многу, премногу би рекол. Но голем дел од моите пријатели и роднини посредуваа преку него и сите завршија работа без проблеми затоа и го препорачувам на сите. Човекот ми е ептен од доверба и не знам за случај да има заебено на некој. Незнам кој е човекот со иницијали С.Д стварно немам појма.[DOUBLEPOST=1472479932][/DOUBLEPOST]vo Strumica ima mnogu "posrednici" koi vetuvaat kuli i gradovi a nemat pojma. S.D se inicijalite ako mislime na istiot covek ,jas preku nego terav procedura najfer i najkorekten, btw zavrsiv rabota za 1ipol godina !!
Точно, ама вака барем се намалува бројот на досадници... Хаха. Јасно ми е се, ама сепак незгодно ми е да давам приватен број од некој на јавен форум.нема логика. ако сум решила да му досадувам на човекот, ќе ти речам заинтересирана сум дај ми број у приватна порака и ќе му досаѓам. не дека ме знаеш мене или кој било тука лично, па да знаеш![]()
i da go napisi tuka brojot, adminite ke go skrijat.нема логика. ако сум решила да му досадувам на човекот, ќе ти речам заинтересирана сум дај ми број у приватна порака и ќе му досаѓам. не дека ме знаеш мене или кој било тука лично, па да знаеш![]()