Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 август 2016
Мислења
15
Поени од реакции
4
Vie preku ambasada mislam deka treba da cekate brojce I pin po mail.koga bese na intervju

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Член од
7 мај 2014
Мислења
307
Поени од реакции
399
Има ли уште поминати од 2013? Некој случајно и од 2014 да се јави?

Член од
8 септември 2015
Мислења
220
Поени од реакции
209
Zdravo dsli nekoj znaj nekoja nikolina od delcebo poseednik da pise brojce nejzino dokolku znae neka pisi blagodaram odnapred

Член од
29 август 2016
Мислења
20
Поени од реакции
41
Zdravo , sakam da ve prasam do kade e procedurata za bg.drz. od 2016 , jas sum so brojce 3../16 vo januari bev na intervju.
Koga ce proveram na sajtot mi pisuva ЛИПСВАТ ДАННИ ???

Член од
8 февруари 2016
Мислења
400
Поени од реакции
396
Zdravo , sakam da ve prasam do kade e procedurata za bg.drz. od 2016 , jas sum so brojce 3../16 vo januari bev na intervju.
Koga ce proveram na sajtot mi pisuva ЛИПСВАТ ДАННИ ???
Nesto gresno pravis, neka objasnat postarite clenovi kako odi tocno, koj broj kade treba da go stavis, sigurno gresis

Член од
18 јуни 2016
Мислења
8
Поени од реакции
1
Sto znaci imav finalen eksperten pregled od svetot po graganstvo a sega mi se smeni mi pisuva razgledano od svetot po graganstvo i isvadena prepiskata na dopolnitelen pregled. A so poteklo od tatko

Член од
5 јануари 2015
Мислења
773
Поени од реакции
1.643
Sto znaci imav finalen eksperten pregled od svetot po graganstvo a sega mi se smeni mi pisuva razgledano od svetot po graganstvo i isvadena prepiskata na dopolnitelen pregled. A so poteklo od tatko
А кaкoв дoкумент oд тaткo,државјанство или некoј друг дoкумент?

Член од
18 јуни 2016
Мислења
8
Поени од реакции
1
Caci iskreno neverojatno so tatko da te vratat na dopolnitelna,,,,tuka nesto ne e vo red, odi da si proveris licno tamu, sem ako ne si dala izvodi za da se povrzes so nego. Od koja godina si i sto dokumenti dade?
Od 2015 god gi dadov i na intervju bev vo juni mesec a gi dadov site potrebni dokumenti sto mi gi pobaraa i neznam zosto vaka

S

sefked

Гостин
може ли некој да објасни што е разликата дали се иде преку софија или преку амбасада , колку се чека , и дали може да се избади происход во софија а да се оди на интервју преку амбасада
Молба некој да пише како најбрзо и ние би го фатиле редот...фала ви...

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
vo Strumica ima mnogu "posrednici" koi vetuvaat kuli i gradovi a nemat pojma. S.D se inicijalite ako mislime na istiot covek ,jas preku nego terav procedura najfer i najkorekten, btw zavrsiv rabota za 1ipol godina !!
Точно дека ги има многу, премногу би рекол. Но голем дел од моите пријатели и роднини посредуваа преку него и сите завршија работа без проблеми затоа и го препорачувам на сите. Човекот ми е ептен од доверба и не знам за случај да има заебено на некој. Незнам кој е човекот со иницијали С.Д стварно немам појма.[DOUBLEPOST=1472479932][/DOUBLEPOST]
нема логика. ако сум решила да му досадувам на човекот, ќе ти речам заинтересирана сум дај ми број у приватна порака и ќе му досаѓам. не дека ме знаеш мене или кој било тука лично, па да знаеш ;)
Точно, ама вака барем се намалува бројот на досадници... Хаха. Јасно ми е се, ама сепак незгодно ми е да давам приватен број од некој на јавен форум.

Член од
22 август 2014
Мислења
504
Поени од реакции
947
нема логика. ако сум решила да му досадувам на човекот, ќе ти речам заинтересирана сум дај ми број у приватна порака и ќе му досаѓам. не дека ме знаеш мене или кој било тука лично, па да знаеш ;)
i da go napisi tuka brojot, adminite ke go skrijat.

Член од
25 август 2016
Мислења
438
Поени од реакции
318
jas sum od 2013 i dvapati bev vraten na dopolnitelna na 19 avgust odnosov ponovo dokumenti a denes mi se promeni statusot na finalen ekspertski pregled... Aj da vidime ekspertite sto kke kazat ...

Br: 4XXX/2013 i 1XXXX/2013

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom