Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 септември 2014
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво,

Дали може некој да ми помогне што треба да се прави, кога ги внесувам бројчињата ми го појававуа ова на сликата.

Attachments

Член од
21 октомври 2015
Мислења
405
Поени од реакции
369
Здраво,

Дали може некој да ми помогне што треба да се прави, кога ги внесувам бројчињата ми го појававуа ова на сликата.
hitno odnesi star dokument ili potvrda od BKK inaku ce te prekratat.Razgledan ti e predmetot i baraat dokument za poteklo ako ne odneses ce te prekratat

Член од
1 јануари 2013
Мислења
198
Поени од реакции
143
hitno odnesi star dokument ili potvrda od BKK inaku ce te prekratat.Razgledan ti e predmetot i baraat dokument za poteklo ako ne odneses ce te prekratat
кај братми истото го пишува со доставен стар документ + потврда од кај Лазар

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Член од
22 септември 2014
Мислења
2
Поени од реакции
0
јас бев ставен на дополнителна проверка и го однесив документот од кај Лазар. со оргинали изводи (посмртници).

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
sea primetiv na listot za intervjuto mi fali edna bukva od imeto dali ke imam nekoj problem inace intervjuto mi e dogodina

Член од
8 февруари 2016
Мислења
400
Поени од реакции
396
друже од брат на прадедо е јас со него сум поминат крштално е иначе

Epa mu doaga na sreka rabotava, ako saka da te zeza ako nemas poteklo po zlatna linija, ke te zeza, ako saka da te pusti I BEZ NISTO kako sto se pofalija tuka eden kup clenovi ke te pusti :tapp:

Член од
1 јануари 2013
Мислења
198
Поени од реакции
143
Epa mu doaga na sreka rabotava, ako saka da te zeza ako nemas poteklo po zlatna linija, ke te zeza, ako saka da te pusti I BEZ NISTO kako sto se pofalija tuka eden kup clenovi ke te pusti :tapp:
иста ситуација е и кај снами од брат исто оригинал крштално од дедо

Член од
1 јануари 2013
Мислења
198
Поени од реакции
143
ама не непомнав преку битолски конзулат се тие документи поднесени 2013 интервју 2014

Член од
21 ноември 2014
Мислења
238
Поени од реакции
76
Здраво,

Jas licno dostaviv dokumeti od dedomi i od lazar mladenov i kaj mene e statusot takof ako nemas dopolnitelni odnesi ako si odnel cekaj drugo cajre nema, Pozdrav inace sum od maj 2014 interviju.[DOUBLEPOST=1472564681][/DOUBLEPOST]
Здраво,

Jas licno dostaviv dokumeti od dedomi i od lazar mladenov i kaj mene e statusot takof ako nemas dopolnitelni odnesi ako si odnel cekaj drugo cajre nema, Pozdrav inace sum od maj 2014 interviju.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom