hitno odnesi star dokument ili potvrda od BKK inaku ce te prekratat.Razgledan ti e predmetot i baraat dokument za poteklo ako ne odneses ce te prekratatЗдраво,
Дали може некој да ми помогне што треба да се прави, кога ги внесувам бројчињата ми го појававуа ова на сликата.
кај братми истото го пишува со доставен стар документ + потврда од кај Лазарhitno odnesi star dokument ili potvrda od BKK inaku ce te prekratat.Razgledan ti e predmetot i baraat dokument za poteklo ako ne odneses ce te prekratat
Koji si broj, koja si dokumenta dostavio ?Здраво,
Дали може некој да ми помогне што треба да се прави, кога ги внесувам бројчињата ми го појававуа ова на сликата.
Treba da e od bugarska egzarhija i od prva linija na tatko tatko tvoj dedoкај братми истото го пишува со доставен стар документ + потврда од кај Лазар
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
друже од брат на прадедо е јас со него сум поминат крштално е иначеTreba da e od bugarska egzarhija i od prva linija na tatko tatko tvoj dedo
Epa mu doaga na sreka rabotava, ako saka da te zeza ako nemas poteklo po zlatna linija, ke te zeza, ako saka da te pusti I BEZ NISTO kako sto se pofalija tuka eden kup clenovi ke te pustiдруже од брат на прадедо е јас со него сум поминат крштално е иначе
иста ситуација е и кај снами од брат исто оригинал крштално од дедоEpa mu doaga na sreka rabotava, ako saka da te zeza ako nemas poteklo po zlatna linija, ke te zeza, ako saka da te pusti I BEZ NISTO kako sto se pofalija tuka eden kup clenovi ke te pusti
Najdobro hitno odi tamu i prasaj na salter moras taka nema drug nacinиста ситуација е и кај снами од брат исто оригинал крштално од дедо
Najdobro hitno odi tamu i prasaj na salter moras taka nema drug nacinиста ситуација е и кај снами од брат исто оригинал крштално од дедо
Jas licno dostaviv dokumeti od dedomi i od lazar mladenov i kaj mene e statusot takof ako nemas dopolnitelni odnesi ako si odnel cekaj drugo cajre nema, Pozdrav inace sum od maj 2014 interviju.[DOUBLEPOST=1472564681][/DOUBLEPOST]Здраво,
Jas licno dostaviv dokumeti od dedomi i od lazar mladenov i kaj mene e statusot takof ako nemas dopolnitelni odnesi ako si odnel cekaj drugo cajre nema, Pozdrav inace sum od maj 2014 interviju.Здраво,