Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Дечки кога ќе ми го потпишат указот ќе се апдејтира ли електронскиот статус ? Некој што го поминал процесот да каже колку време се чека?
Преписката се намира в с'стојание, за което не се предоставја информација.

Последно уредено:
S

sefked

Гостин
Молба за контакт од некој доверлив посредник...сакам да почнам процедура,ми рекоа дека побрзо би било ако одам директно во Софија а не преку амбасада...совет?Имам документ од татко, БГ-егзархија...

Член од
20 октомври 2013
Мислења
241
Поени од реакции
122
може ли некој да објасни што е разликата дали се иде преку софија или преку амбасада , колку се чека , и дали може да се избади происход во софија а да се оди на интервју преку амбасада, знам дека преку амбасада за интервју се закажува за неколку дена, а во софија закажуваат за скоро една година??????????????????????

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Молба за контакт од некој доверлив посредник...сакам да почнам процедура,ми рекоа дека побрзо би било ако одам директно во Софија а не преку амбасада...совет?Имам документ од татко, БГ-егзархија...
Од кој град си? Имам близок човек преку кој татко ми заврши работа а и јас почнав преку него процедура, пред 4 дена бев на интервју. Човекот е од Струмица и веќе 16 години ја врши оваа работа. Ако сакаш ќе ти дадам контакт број преку ПП.

Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
Од кој град си? Имам близок човек преку кој татко ми заврши работа а и јас почнав преку него процедура, пред 4 дена бев на интервју. Човекот е од Струмица и веќе 16 години ја врши оваа работа. Ако сакаш ќе ти дадам контакт број преку ПП.
што е толку тајно да дадеш број и овде да помогнеш и на некој друг..,.,.,

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
што е толку тајно да дадеш број и овде да помогнеш и на некој друг..,.,.,
Нема ништо тајно, едноставно мислам дека лични броеви не се за кажување на јавен форум каде што секој може да го види и да досадува или да му текне разни други глупости да прави. Секој што е заинтересиран ќе му го дадам бројот во ПП без проблем.

C

CrazyCounter

Гостин
vo Strumica ima mnogu "posrednici" koi vetuvaat kuli i gradovi a nemat pojma. S.D se inicijalite ako mislime na istiot covek ,jas preku nego terav procedura najfer i najkorekten, btw zavrsiv rabota za 1ipol godina !!

Член од
8 февруари 2016
Мислења
400
Поени од реакции
396
Dali nekoj znae za potvrda BKKS dali moze da e dedoto/babata rodena tocno 1920 ili mora do 1919 godina?

Член од
15 септември 2014
Мислења
232
Поени од реакции
129
Kade mozam da gi najdam protokolite? na web sajtot gledam deka posledniot e izdaden 12.12.2015 sto ne e mozno...sto pogresno pravam? :) neka prati nekoj link ako moze. Blagodaram.

Член од
9 октомври 2015
Мислења
378
Поени од реакции
464
Kade mozam da gi najdam protokolite? na web sajtot gledam deka posledniot e izdaden 12.12.2015 sto ne e mozno...sto pogresno pravam? :) neka prati nekoj link ako moze. Blagodaram.
Нема да ги најдиш оти не објавуват поке протоколи од нова година :) Само во тражење преписка се проверва.

Член од
23 февруари 2016
Мислења
415
Поени од реакции
581
Нема ништо тајно, едноставно мислам дека лични броеви не се за кажување на јавен форум каде што секој може да го види и да досадува или да му текне разни други глупости да прави. Секој што е заинтересиран ќе му го дадам бројот во ПП без проблем.
нема логика. ако сум решила да му досадувам на човекот, ќе ти речам заинтересирана сум дај ми број у приватна порака и ќе му досаѓам. не дека ме знаеш мене или кој било тука лично, па да знаеш ;)

Член од
15 септември 2014
Мислења
232
Поени од реакции
129
Нема да ги најдиш оти не објавуват поке протоколи од нова година :) Само во тражење преписка се проверва.
Ами, неможам да си проверам... не ми напишаа пин, ако може можам да ти пратам слика од картончето да пробаш///[DOUBLEPOST=1472464240][/DOUBLEPOST]
Ами, неможам да си проверам... не ми напишаа пин, ако може можам да ти пратам слика од картончето да пробаш///

Член од
9 октомври 2015
Мислења
378
Поени од реакции
464
Ами, неможам да си проверам... не ми напишаа пин, ако може можам да ти пратам слика од картончето да пробаш///[DOUBLEPOST=1472464240][/DOUBLEPOST]
Ами, неможам да си проверам... не ми напишаа пин, ако може можам да ти пратам слика од картончето да пробаш///
ЈАс преку конзулат сум,нема пин.НЕКА МУ ПОМОГНИ НЕКОЈ НА ЧЛЕНОТ!!!

Член од
22 август 2014
Мислења
504
Поени од реакции
947
ako se nemas snajdeno uste.. pusti slika vo PP, ke ti objasnam kako treba

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom