- Член од
- 4 мај 2016
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 7
Dobro Luge samo jas li ne mozam da si go proveram brojceto, ili ima i drugi. Vnesuvam se kako sto treba i mi izleguva prozorec i pisuva an error occured :/
Ne raboti stranataDobro Luge samo jas li ne mozam da si go proveram brojceto, ili ima i drugi. Vnesuvam se kako sto treba i mi izleguva prozorec i pisuva an error occured :/
od kaj znajs prijatele?Се потпишуваат укази
Stranata povtorno raboti i nema promeni...raboti stranata za proverka!
a kolku cekas za ukaz?mnogu li cekas za ukaz ili vednas sakas ajde ne preteruvajte se znae za dve tri nedeli do mesec dena ce izleze ukazot i ne davete veceStranata povtorno raboti i nema promeni...
Seushte mi pisuva deka cekam ukaz ))) ...
@vlado007 - za 3 dena ke pravam 1 mesec (cekanje na ukaz)...a kolku cekas za ukaz?mnogu li cekas za ukaz ili vednas sakas ajde ne preteruvajte se znae za dve tri nedeli do mesec dena ce izleze ukazot i ne davete vece
piMene veke 2 meseci mi e toj status. Nekoj ako ima nekoe info neka spodeli...[DOUBLEPOST=1471469995][/DOUBLEPOST]Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, Преписката е предоставена на ДАБЧ за изготвјане на мотивирано становиште к'м издаденото удостоверение за б'лгарски произ. Vaka e mesec i pol. Ako imate info spodelete....2013. 79##
Neka kazat tie sto projdoa so prv bratuced. Mislam deka pod prv bratuced pominuva samo ako TEBE ti e prv brauced, Toa da ne e problemot? I vujko - brat na majka ti , a ne brat ma baba ti, bratuced na majka ti itn,....На мајка ми прв братучед со бугарски пасош
Jas pominav so "original bugarska krstenica" od Vujko (Brat na majka mi)...Neka kazat tie sto projdoa so prv bratuced. Mislam deka pod prv bratuced pominuva samo ako TEBE ti e prv brauced, Toa da ne e problemot? I vujko - brat na majka ti , a ne brat ma baba ti, bratuced na majka ti itn,....
Ajde projdeni so vujko - bratuced, objasnete na clenot