Toa e i najinteresno ne pisuva zosto nazad ima vreteni ili odbieni i pisuva zosto a tuka stoi samo toj status "Преписката е разгледана от С'вета по гражданството и извадена за доп'лнителна проверка. МП".Добро, вие што сте вратени ви пишува ли зошто сте вратени и кои документи треба да се донесат?
od 2013 e prepiskata.. go najdov statusot denes bidejki proveruvav brojcinja od 2013tomemk za koja prepiska e ova? i sto znaci? moze da podobjasnis
Od dopolnitelna pak na dopolnitelna. Nemoze site da ne vratat pravo. Pak e nekoja greska[DOUBLEPOST=1464699838][/DOUBLEPOST]Toa e i najinteresno ne pisuva zosto nazad ima vreteni ili odbieni i pisuva zosto a tuka stoi samo toj status "Преписката е разгледана от С'вета по гражданството и извадена за доп'лнителна проверка. МП".
Od dopolnitelna pak na dopolnitelna. Nemoze site da ne vratat pravo. Pak e nekoja greskaToa e i najinteresno ne pisuva zosto nazad ima vreteni ili odbieni i pisuva zosto a tuka stoi samo toj status "Преписката е разгледана от С'вета по гражданството и извадена за доп'лнителна проверка. МП".
So sto dokumenti si?Cel den ve citam, im ali nekoj od 2015 sto mu se smenil statusot... Aman samo kaj mene li ne se menuva nisto![]()
Zdravo i kaj mene e isto nemi e jasno kolku pati ke ne vrakaat na dopolnitelna.Еве и кај мене и кај жена ми од сабајле немаше сега има нов статус "Преписката е разгледана от С'вета по гражданството и извадена за доп'лнителна проверка. МП", иначе и двајцата сме од 2014, јас поднесов дополнителни за мене а за неа неможевме да стигнеме.Така да мое мислење е дека само е нов термин ништо посебно, ќе видиме во нареден период.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Tехничка работа е ова,сменет е само натписот!!U
Zdravo i kaj mene e isto nemi e jasno kolku pati ke ne vrakaat na dopolnitelna.
Nekultura na nivo!ti li kje kazuvas koj zasluzil koj ne, da ne si Gospod slucajno.Takvi kako tebe sto vregjaat, namesto da spodeluvaat korisno info, e tie nikad da ne dobijat.Mislam za zal za srebrena linija i potvrdi, ova dugovo sekako ne zasluzuva[DOUBLEPOST=1464701682][/DOUBLEPOST]
Tatko mi ima drzavjanstvoMislam za zal za srebrena linija i potvrdi, ova dugovo sekako ne zasluzuva[DOUBLEPOST=1464701682][/DOUBLEPOST]
So sto dokumenti si?
е па како може осудувани и со забранет влез да заслужуваат?Nekultura na nivo!ti li kje kazuvas koj zasluzil koj ne, da ne si Gospod slucajno.Takvi kako tebe sto vregjaat, namesto da spodeluvaat korisno info, e tie nikad da ne dobijat.