Zdravo admin,@asterix77 - баниран од тема 7 дена.
Овај пат не бришам мислења и не опоменувам, но следниот пат ќе бидат санкционирани сите провокации и обиди за оф-топик на темава.
Во однос на вашите барања, @Walkman и @Daniel_faca , иако бришењето на вашиот профил не ги опфатува и вашите пишани постови (тие остануваат во базата - вечно), сепак доколку инсистирате од разумни причини, ќе ве услужиме со бришење од листата на регистрирани членови.
Да напоменам дека во базата остануваат и вашите приватни податоци (email,IP,cookies...), се разбира тоа не се податоци од јавен карактер, но можат да бидат искористени од нашиот софтвер за детекција на дупли јузери, спамери, сеирџии, итн итн.
Моја препорака е да размислите пред да ми потврдите по ПП.
Благодарам, темата е отворена.
Sto se odnesuva do mene, mozes vednas da go izbrises profilot na @Walkman, a sto se odnesuva do postovite, znam deka se tocni i pametni i se nadevam deka na nekogo i vo idnina ce mu bidat korisni.
Okolu pravata na koristenje i upotreba na sopstvenosta na licnite podatoci i ramkite za koristenje na elektronski podatoci na treti lica, toa zakonski se podrazbira deka treba da se zapazi. Se nadevam.
@vasedan , @paparak , @cico dule , @Daniel_faca , @janny , @asterix77 , @dimitars , @k.k.k , @Dikat , @Juveninjo , @tomemk , @goran.slavkoski , @velej , @reb , @bella, @pastor , @nikolce24 , @Honkonk , @Pepibe , @em978 , @AloeForeverLife , @redbox87 , @expres , @DrMTR , @TheDoc ... Pozdrav decki i se najdobro ! Znam deka naskoro sve ce bide super za site! Ziveli i se gledame pred MP za podiganje na BG drzavjanstvo !
Последно уредено: