- Член од
- 20 декември 2009
- Мислења
- 445
- Поени од реакции
- 341
Другарче, терај работа ајде. Се понашам кој како заслужил. За провокатори и сл да некултурен сум.Pa dva pati zvonev ne mozev da se smiram. Prviot pat se javi edna gispoga i vika ne znam sto se slucuva zvoni za pola saat,ne bila tuka zenata sto mozela da proveri. Po vtor pat mi go kaza toa deka sum prekraten i deka se bara dokumenti po prva linia za dokaz na poteklo i pocna da se dere. A ti prestani da provociras i da bides vulgaren poso gledam se ponasas nekukturno prema site clenovi. Jas ne znam daliima na temava administratori pa da si ja dobies zasluzenata nagrada. Od moja strana si staven na ignore.[DOUBLEPOST=1462321778][/DOUBLEPOST]
Pa dva pati zvonev ne mozev da se smiram. Prviot pat se javi edna gispoga i vika ne znam sto se slucuva zvoni za pola saat,ne bila tuka zenata sto mozela da proveri. Po vtor pat mi go kaza toa deka sum prekraten i deka se bara dokumenti po prva linia za dokaz na poteklo i pocna da se dere. A ti prestani da provociras i da bides vulgaren poso gledam se ponasas nekukturno prema site clenovi. Jas ne znam daliima na temava administratori pa da si ja dobies zasluzenata nagrada. Od moja strana si staven na ignore.
Позз