ЈАВНО,,,,,,,,,,,,,,,ти се извинувам.................не те сватив,,,,,цела зима не сум спиен(работим само навечер) плус посредников (терористот мој од ИСИС) неможам никако да го натерам да подадам за интервју иако происхот добив пред три недели,,,,да бев помлад за некоја година ке чекав без проблем,требаше да подадам октомври 1ви сега ке имав и интервку ноември се оваа година НО МЕ МАТКАШЕ БАЕГИ ВРЕМЕ лут сум нервозен и незадоволен од него,,,ми го препорача некој од овде...патем овде во охрид паркинг за џип и мерцедес тешко ке најдеш,и да го најдеш ем ке го ПЛАТИШ или ем ке бидеш ОГРАБЕН,навистина не ги сакам БЕМВИЊАТА И МЕРЦЕДЕСИТЕ изгледаат навистина супериодно но кога ке влезам внатре како да сум влегол во ФИЧО или СТОЕДЕН,, рамна глупава табла...поздрав до тебе и сречно[DOUBLEPOST=1458351939][/DOUBLEPOST]
како што повекето ми кажале,,,,,,ДА,,,,,,,,,,,по ново сега,ако происхот добиеш 90%посто си го добил и пасошот,,министерството нема да ти бараат дополнителни документи за доказ на корени бидејки веке си го доказал,,,,,,или ме излажале или точно е,како и да е ке ти одговорам со сигурност за година/две,,поз[DOUBLEPOST=1458352463][/DOUBLEPOST]
незнам дали сте од вчера на форумов или ако сте стари членови ке видите дека нокој не одвиле за потпис,,сте чекале толку почекајте уште малу што ви е проблемот џабе се потресувате,треба да СЛАВИТЕ а не да висите и плачите тука,,ЛУГЕ вие што чекате потпис,мур,печат или што и да е,,ЧЕСТИТО,европа не ви бега рака под рака со сирицине и ирачаните и среќно,но ако ме прашате мислење ке ви кажам од европа не остана ништо,само не верувајте на ништо на никого одете таму и сами уверетесе.....