Бугарско - грчко сценарио на штета на Македонија

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
И вие треба да почитувате човекове права кои сте ги потпишале па не ги почитувате:toe:
Кои права?
Ако за пореден пат ше ми кажеш за ОМО нема смисал. Ово е дискутирано поне 2000 пати

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Мислам дека много пати това прашане сме го чепкали и ни едно право не е прекршено.
Доколкото знам ке има инспекциja на военните гробишта во РМ от депутати от еуропскиот парламент во скоро време.Се ке се види.

Eве уште един гроб на генерал роден во Охрид

Ние го усквернихме и разбихме плочата?
Сите бугарски гробишта во Македонија треба да бидат преорани, зарамнети и посеани со трева...трага да не остане од нив, ливади да станат.
......значи....кога нешто нема, нема ни причина за спор, тоа е вашиот и грчкиот став по македонското прашање.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
Во Мека некој неверник кој се откажал од Алах, куката негова денес е нужник...

само по тој пример

--------------------------

Во струмица никој на време не ја Бутна тоа плочата на гробиштата...КАКО РАК..ШТОМ НЕ СЕ ОПЕРИРА..СЕ ШИРИ

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Сите бугарски гробишта во Македонија треба да бидат преорани, зарамнети и посеани со трева...трага да не остане од нив, ливади да станат.
......значи....кога нешто нема, нема ни причина за спор, тоа е вашиот и грчкиот став по македонското прашање.
Е па направете го .
Да видим тогава как ке реагира не саму Бугариа , па и Еуропа , па и целиот свет

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Е па направете го .
Да видим тогава как ке реагира не саму Бугариа , па и Еуропа , па и целиот свет
Па и вие и грција сте во европа, значи тоа се европски методи, редно е веќе ако толку сакаме во европа да почнеме и ние да работиме по тие европски стандарди:vozbud:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Точно така,но нема да ми зборуваш за хирстиjaнство,за библеjски земи и така натаму.Когато го направите,ке видите шо ке последва.Сите ке бидат вастановени до един.Биди спокоен иде делегациja от еуропеjскиот парламент да ги види.

Во Мека некој неверник кој се откажал од Алах, куката негова денес е нужник...

само по тој пример

--------------------------

Во струмица никој на време не ја Бутна тоа плочата на гробиштата...КАКО РАК..ШТОМ НЕ СЕ ОПЕРИРА..СЕ ШИРИ
Ако ти си мусулманин-ОК.А от каде знаеш от умрелите коj е бил неверник и коj набожен?
Игра на думи нема нужда.Фактите са на лице.Урнати гробове,взривени плочи и така натаму. Ова е почитта ви ком мртвите, ова е православната вера.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Точно така,но нема да ми зборуваш за хирстиjaнство,за библеjски земи и така натаму.Когато го направите,ке видите шо ке последва.Сите ке бидат вастановени до един.Биди спокоен иде делегациja от еуропеjскиот парламент да ги види.
:pos2::pos2: Ако се истите тие делегации што беа во бугарија и грција ич гајле немаме, колку што вие ги фермавте толку и ние.:vozbud:

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
ГАШТИТЕ МИ СЕ СТРЕСОА...

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
БГ со кои се е тепала? МК била е држава за да биде окупирана?
Била држава окупирана од Турците како и цел балкан,само не сакаш да признаеш дека во 1913 е окупирана од Србија,Бугарија и Грција

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Абре ај сега Бугарија е моќна Европска земја (исто е и грција), што може владиката Петар со неколкумина Македонци да им наштети? :toe:

Член од
18 јануари 2008
Мислења
97
Поени од реакции
1
А нешто за грчките гробишта да зборнеш?

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
А бе бугари, вие не се грижите за нашите живи кои се во бугарија , а сакате ние да се грижиме за вашите мртви кои се во Македонија!!! Дај бидете по реални, макар колку прости биле и колку и да си ја браните и сакате земјата (како и ние што ја сакаме и браниме нашата) да зборуваме реално! Политичките одлуки, како помош ова, помош она, заеднички проекти и „мижи Митро јас ќе ти бајам“, се политика, парламентарци, власт , со еден збор преваранти.
Ама кога се негира , нација, црква, јазик, ПОСТОЕЊЕ, е тука боли, тука не ми мешајте , политика и политичари, европа и југославија! Било кои и да се моите потомци (а ете генетски ви докажавме дека од сите балканци имаме најголем процент античко во нашите гени, а имате и вие), јас себе се осеќам како Македонец и никој и ништо не ме убедува во нешто друго, а ти другар го негираш тоа, како да те сакам тебе, твојата земја или твојата помош - лицемерна (според мене). Грците кога тогаш ќе ве наебаат и вас и србите и цела ЕУ, молзаат додека можат , а потоа ќе сакаат да ве тртнат.
Ај бидете поздравени сега.

Член од
21 јули 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
јас себе се осеќам како Македонец и никој и ништо не ме убедува во нешто друго

Koj bre te ubeduva vo nesto drugo? Bidi si ono, sto se osekuvas.

Kajgana Shop

На врв Bottom