- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
Чесно да ти кажам,повеке ми личат на комунисти,но аjде...^
Фашисти!
Чесно да ти кажам,повеке ми личат на комунисти,но аjде...^
Фашисти!
Не можам да ги видам ознаките на капите. Али ако е 1943-та тешко да се комунисти (освен ако не се скриени).Чесно да ти кажам,повеке ми личат на комунисти,но аjде...
Не е невозможно, но специално летците са офицери. Обично редко помегу офицерите е имало комунисти. Но исто така ретко е имало и симпатизери на фашизмот. Са биле обични патриоти, за кои основниот идеал е бил "Бог, Цар, Отечество".Не можам да ги видам ознаките на капите. Али ако е 1943-та тешко да се комунисти (освен ако не се скриени).
Не,не са, просто лек хумор.Не можам да ги видам ознаките на капите. Али ако е 1943-та тешко да се комунисти (освен ако не се скриени).
А да ве иЗпратиме вас сите на Марс па да ги убедувате таму марсовците дека се Бугари?Еве ги и сите 38 држави,ако не се лажам,които имат изпратени хора во космоса
Прегледај го приврзокот 30222
Мала е шансата бугари да одат за Марс,но бугарски космически апаратура и храна... почти 100% е сигурно ке одат.А да ве иЗпратиме вас сите на Марс па да ги убедувате таму марсовците дека се Бугари?
А нашево??? Поарно ли е? Срам ми е да го наречам воздухопловство! Па уште и "воено" го викаат. Ние сме за :kesa::kesa::kesa: . Поздравабе дали е ова за кажување и фалење:kesa:
ја згреши темата бе друже.....барем ние не скокаме,види ги овие со две-три леталки наполнаа слики од еден подфорум....+ знаеш дека кога станува збор за мала држава не може да си дозволи да чува во арсеналот ловци пресретнувачи и бомбардери кои само што би полетале би заминале во некоја соседна земја затоа што немаат простор за маневарА нашево??? Поарно ли е? Срам ми е да го наречам воздухопловство! Па уште и "воено" го викаат. Ние сме за :kesa::kesa::kesa: . Поздрав
Ако беше изгледал погоре филмчето,ке разбереше дека се е зборувало за 1200 леталкија згреши темата бе друже.....барем ние не скокаме,види ги овие со две-три леталки наполнаа слики од еден подфорум....+ знаеш дека кога станува збор за мала држава не може да си дозволи да чува во арсеналот ловци пресретнувачи и бомбардери кои само што би полетале би заминале во некоја соседна земја затоа што немаат простор за маневар