Бугарско воено воздухопловство 2

• Креатор на темата Du
  • Време на започнување
Член од
30 март 2011
Мислења
23
Поени од реакции
2
А бре дебела тврдоглава главо блгарска.Мешаш политика а и од тоа поима немаш.Руски курви беа оние земји кои беа во Варшавски пакт меѓу кои и твоја Блгарија. А Југаславија не беше ниту во Варшавски пакт ниту во Нато а сепак беше четврта воена сила во Европа.И не ја идентификувај Југославија само со Србија затоа што неа ја сочинуваа уште 5 други држави. А да не беше Русија немаше ни да постои Бугарија затоа што сте Руска издркотина и нивен фалш продукт.

А сега да се вратиме на темата, јас не видов еден борбен авион понов од времето на Варшавскиот пакт што е за жалење. А прашање е и колку од нив се исправни и во функција.
Така ли? По големата српска окупација (1913) станавте дел од големата југословенска република по ваша желба. И како Југославија немаше врска со В'ршавски договор зошто по исчезнувањето на овој договор исчезна и Југославија?

Ако не беше Русија немаше да има Бугарија и Србија и Албанија ... а и Грција, најверојатно.

Ама ако не беше Бугарија немаше да има и Македонија.

Или сами се ослободивте од Отоманската империја? Вистината е дека секогаш сте биле плашливи. Жал ми е не сакам да ви тероризирам, но е така.

--- надополнето ---

А ние независност од Русија сме прогласиле 1908, но многу нешта недостасуваат во "историјата " ви

--- надополнето ---

Продолжи да си повторува колку е убаво некој да те окупира и потоа со него да влезете во голема држава, ама за ваше желба и независни. Будала

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.934
Поени од реакции
8.572
Ама ако не беше Бугарија немаше да има и Македонија.
Вистината е дека секогаш сте биле плашливи. Жал ми е не сакам да ви тероризирам, но е така.
:pos: ах тие комплекси

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Од османлиската империја
А кој ти кажал дека сме сакале.....па тамам тогаш договоривме АВТОНОМИЈА , кога неповиканите ослободители ни ебаа матер "ослободувајќи не", па до ден денешен не можеме да се собереме на купче..... :)

Член од
30 март 2011
Мислења
23
Поени од реакции
2
А кој ти кажал дека сме сакале.....па тамам тогаш договоривме АВТОНОМИЈА , кога неповиканите ослободители ни ебаа матер "ослободувајќи не", па до ден денешен не можеме да се собереме на купче..... :)
Така е не сте сакале. Прво како служите на Србите Мара Бунева и Черноземски беа најлошите Бугари. Сега сте на колена пред Турците одеднаш во османлиската империја било многу убаво и не сте сакале да се ослободувате. Смешно е дека 100 години зборувате на некакви војводи на кои ти туко што се изсра во устата велејќи дека не сте сакале. Шизофреници.

--- надополнето ---

Автономија биле договорили - глувци. Дали ви е новата лажна историја - автономија во османлиската империја?

Воопшто не ме интересира и онака сте тргнале да станувате исламска република. Најавите во Турција и викна пакистанските пратеници ако сакате да сте браќа со нив.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872
Ај чуваш не спамирај многу, ако имаш некоја слика од воздухопловните ви канти дај да се воодушевиме.

П.С ПОЛИТИКА Е ЗАБРАНЕТА НА ФОРУМОВ

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ај чуваш не спамирај многу, ако имаш некоја слика од воздухопловните ви канти дај да се воодушевиме.

П.С ПОЛИТИКА Е ЗАБРАНЕТА НА ФОРУМОВ
na sekoj bugarin koj pokraj onie slikine na soboreni avioni od prva svetska vojna napise i koj tip e, ke mu pratam sekerno lizavce LOLIPOP da se zasladi.....

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Така е не сте сакале. Прво како служите на Србите Мара Бунева и Черноземски беа најлошите Бугари. Сега сте на колена пред Турците одеднаш во османлиската империја било многу убаво и не сте сакале да се ослободувате. Смешно е дека 100 години зборувате на некакви војводи на кои ти туко што се изсра во устата велејќи дека не сте сакале. Шизофреници.

--- надополнето ---

Автономија биле договорили - глувци. Дали ви е новата лажна историја - автономија во османлиската империја?

Воопшто не ме интересира и онака сте тргнале да станувате исламска република. Најавите во Турција и викна пакистанските пратеници ако сакате да сте браќа со нив.
Исламска држава?Види као прво колку цркви има низ Македонија,а второ,не стануваме ние исламска држава,вие станувате Циганска држава,а можеби не сме нешто нај во наоружање,ама вие сте веднаш над нас на дното.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
The Roma in Bulgaria are the country's second largest minority and third largest ethnic group (after Bulgarians and Turks). According to the 2001 census, there were 370,908 Roma in Bulgaria, equivalent to 4.7% of the country's total population,[1] making Bulgaria the European country with the highest percentage of Roma.The estimates of Bulgaria's Ministry of Interior vary between 600,000 and 750,000, although nearly half of Roma traditionally have Turkish or Bulgarian ethnic self-identification.[2] Another sources claim up to 800,000 Roma in BulgariaIslam is the largest minority religion in Bulgaria. According to the 2001 Census, the total number of Muslims in the country stood at 966 978, corresponding to 12.2% of the population.[/COLOR]

Член од
7 април 2011
Мислења
57
Поени од реакции
3
The Roma in Bulgaria are the country's second largest minority and third largest ethnic group (after Bulgarians and Turks). According to the 2001 census, there were 370,908 Roma in Bulgaria, equivalent to 4.7% of the country's total population,[1] making Bulgaria the European country with the highest percentage of Roma.The estimates of Bulgaria's Ministry of Interior vary between 600,000 and 750,000, although nearly half of Roma traditionally have Turkish or Bulgarian ethnic self-identification.[2] Another sources claim up to 800,000 Roma in BulgariaIslam is the largest minority religion in Bulgaria. According to the 2001 Census, the total number of Muslims in the country stood at 966 978, corresponding to 12.2% of the population.[/COLOR]
Сега ќе видиме во 2011 година колку се. Според мене 250 000 Турци ќе недостасуваат. Слободно нема геноцид. Тие се на подобро место. :tapp:

Јас се извинувам за изразот "муслиманска држава" Македонците се православни христијани.

--- надополнето ---

За Бугарија има кој да мисли. Не гледајте во чинијата не.

Kajgana Shop

На врв Bottom