N
n/a
Гостин
Шо бате....Маке, ас не сум по походите, ама една мечка дека ја срештнах в гората кога бех за габи, оште ми носи мед:pos2:
да не ја ебеше...:pos2::kesa:
Шо бате....Маке, ас не сум по походите, ама една мечка дека ја срештнах в гората кога бех за габи, оште ми носи мед:pos2:
Абе шом ми носи мед.Шо бате....
да не ја ебеше...:pos2::kesa:
Таа ти е пострашна...Ама имам и една дома, дека ме jаде малко по малко.
Сите са исти. Моита не е македонка ама се е научила.Македонките са наи работливи. Ама като отворат една уста, лелееееее. Нели имам неколко во офисо.Таа ти е пострашна...
малку по малку,тактички,оп...отиде џигерот.
:pos2:
Како беше она....
кој ќе си земе македонка за жена,треба да оди во пензија 10год. порано.
хахахаха....
НЕМОЈ ДА ДОАЃАТЕ И ДА ПРОВОЦИРАТЕ ЗА ГЛУПОСТИ,ЌЕ ЈАДЕТЕ ЌОТЕК КАКО МАГАРИЊА.
Сум чул дека....
од утре ќе се делеле флаери низ Охрид за и обичните граѓани да знаат за посетата на 10-ти на Билјанини извори.
Мислам,не е фер да останат неинформирани..
Браќа, како сте успеале ова да го пропуштите незнам, али еве и админ-модераторите нека прочитаат кој негира постоење на македонци кој за време 1. и 2. светска војна самостојно се организирале во партизнаски одреди да си го чуваат својот дом де од едните де од другите...Говориме сега за група луге - б'лгари, които искат да почетат дедите си. Тија б'лгари не са се тепали со македонци, а са се тепали со срби, грци, французи и англичани.
И мене тоа ме интересира ама како што гледам овде само се силиме а накрај ќе дојдат овие т.н.Блгари ќе направат скандал исто како во Велес и ќе си отидат без да им фали влакно на главата:helou::helou::helou:од скопје организирано тргање накај охрид на 10ти ќе има ли?
Балкан бој, ајде ти одрекни дека не е вистина ова сето?Ајде да те видам..Одрекни..."БУГАРИ, ОРУЖИЕ, ПАРАВОЕННИ, ПОХОД, ЗНАМИНја", бла бла бла - абе вие сте како зомбита, бре.
Никој ли нема да попита откаде Македонцки знае и каков му е източникот? Никој ли не вижда дека некои бугаро-мразци како авторот на темата си трсат повод за кутек?