Бугарски паравоен поход во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
F

FilipMacedon

Гостин
a be vie spiete ili na norma ste?
kako ve plakjaat po provokacija ?
Па според мене зимаат добри евриќи
Ги пратам од полноќ да видам до колку работат,гледам дека 24 часа,ваљда се мењаат,еден татар се издаде со мислењата каде всушност докажа дека се работи за два типа на мислење,или двајца еве

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13248&page=22

Член од
30 јуни 2008
Мислења
127
Поени од реакции
0
Па според мене зимаат добри евриќи
Ги пратам од полноќ да видам до колку работат,гледам дека 24 часа,ваљда се мењаат,еден татар се издаде со мислењата каде всушност докажа дека се работи за два типа на мислење,или двајца еве

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13248&page=22
Аjде да се заколнеме. На коj му плакат да е во форумо к*рот повеке да не му стане, се да пие топла бира, а. А да видиме коj зима пари? Сакате?:)

F

FilipMacedon

Гостин
Аjде да се заколнеме. На коj му плакат да е во форумо к*рот повеке да не му стане, се да пие топла бира, а. А да видиме коj зима пари? Сакате?:)
Колни се што сакаш работи,еве и јас се колнам,но џабе ви,вистината се дознава,а конкретен пример е се лицата кои го користат никот Вистина,каде што и сам се увери како два пати реплицира со различни одговори :helou:,така да не се колни,утре нема да можеш женати да ја задоволиш:nenene:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
127
Поени од реакции
0
Колни се што сакаш работи,еве и јас се колнам,но џабе ви,вистината се дознава,а конкретен пример е се лицата кои го користат никот Вистина,каде што и сам се увери како два пати реплицира со различни одговори :helou:,така да не се колни,утре нема да можеш женати да ја задоволиш:nenene:
Filip, ас си говора за себе и носа отговорност само за мои постови. А за задоволуване, се уште немам проблем. Шом оште стои дома жената. :)

Член од
29 септември 2007
Мислења
245
Поени од реакции
17
Овие навистина зимаат плата за провокации по форуми... пред неколку години беше исто и на еден струмички форум.

Ова се најверојатно луѓе од поранешни шпионски организации а делуваат во кооринација со оној гомнарот божидар димитров и земаат плата за тоа.

Интересно е дека се претставуваат како луге во години што е чудно за таква популација

како и да е ке ги видиме на дело по планините што мажи се :vozbud:

маглата на кајмакчалан е гладна...

Член од
29 септември 2007
Мислења
245
Поени од реакции
17
Нема да е првпат м'глата да голтне

М'глите по планињево голта загубени овци...

посебно оние што се перчат со клопотарци и знамиња :vozbud:

CafeLatte

Sieger
Член од
23 октомври 2007
Мислења
60
Поени од реакции
2
Човече ти прочети ли какво пиша?

За какви паравоенни, за какво оружие, за какви бугарски знамена, за какви паравоенни походи става дума? От каде го разбрахте това? Авторот на темата молја да објасни! Дајте източник - ако е така, лично ке се оплача в бугарската амбасада!
Македонцки им казал "бугарите идат" и наште вече точат ножовете. Ако ти каже дека бугарските тенкови идат, ке му поверваш ли?

Та това е смешно! Ако си немате работа и си трсите повод да се тепате со некој, па организирајте си некој бој со професионални бијачи.
Да не стане како при Мара Бунева - да набиете 5-6 баби и дедовци и да станете за смев?!

Омразата ражда само омраза. Со кротце, со благо се стига надалеч.

Балканец еве за што се работи.... види го пишувањето на еден твој сограѓанин.. види и сам дека баш твоите сеат омраза..

Не изглежда да си на с'штата позиција в борбата на македонизма срешту нас !

Безхаберното и лековато отношение по този в'прос, меко казано ме учудва !

Македонизм'т е мракобесна и репресивна система за тотално морално, психологическо и физическо насилие за денационализација на б'лгарското население от Вардарска Македонија ! Македонизм'т е п'лен антипод на демокрацијата и свободата и означава повсеместна тиранија !

Борбата срушту тиранијата - за свобода и демокрација - се е водила и се води и до ден днешен с всјакакви средства и на всјака цена ! Какво означава например лозунг'т "Свобода или см'рт ?" Нјама ништо обшто с форумско лигавене, нали ?

Македонизм'т е продукт на тоталитарните обштества и е родствен с тјах, например с фашизма ! Нима фиромските медии не са водени от единен цент'р за дезинформација като гьобелсовото Министерство на пропагандата ? Нима свободомислештите не са бити, затварјани и унижавани и до ден днешен ? Нима не се организират мистериозни "злополуки" или "самоубијства" ?

За какво точно "уронване на достојнството" става дума ?
Нима когато руските снарјади са падали в'рху бункера на г-н Хитлер, са се грижили дали му уронват достојнтството ? Хајде холан !

Помирение с македонизма нјама и не може да има ! Борбата срешту него трјабва да се води на всјака цена и до победен крај ! Подобно на фашистите, и македонистите трјабва да б'дат разобличавани и преследвани "дори до краја на света" (както беше казал почитаемијат г-н Ч'рчил и както го прави и досега патилија еврејски народ) !

зарем не ти делува дебилно ваквото изнесено мислење на високо образован бугарин кој се шета низ европа и е пречест гостин во Брисел!!!!!

Ми се смачи да читам како во Македонија не постојат Македонци туку само Македонисти... грозно и крајно идиотско размислување на некои твои земјаци... за жал!!!

Член од
30 јуни 2008
Мислења
127
Поени од реакции
0
Ас kaто по голем ке ви кажа дека има провокатори и гjубрена и кај вас и кај нас. И точно тиа хора от двете страни прават проблеми. Точно они сакат двете страни да се мразат а не заедно да си помагат. Арно е дека повекето хора во двете земи не са такивa.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Ас kaто по голем ке ви кажа дека има провокатори и гjубрена и кај вас и кај нас. И точно тиа хора от двете страни прават проблеми. Точно они сакат двете страни да се мразат а не заедно да си помагат. Арно е дека повекето хора во двете земи не са такивa.
kletva da zemes, da si iscepkas vo egejskoto minato na familijata, da se prekrstis i dusata da si ja otkupis ..ti bi mozel da bides i dobar makedonec ))))))))))))

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
еј дај бе глава ме заболе од сабајле...само цвикате

ДОБРО не убедивте...ке дојдат добронамерни бугари на туристички поход водени од најголемите врховисти во земјава...

...зачепете веке ко баби некој....дојдете и ке видите дали ке ве пречекаат охригани или дали мечките ке ве изедат во планина ..друг начин да дознете нема...џабе го тупите на форум...

аман пизди невидени..прво се силат па после цвикаат за братство и единство

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.119
Поени од реакции
5.771
Некој ако не почитува, ќе ни почитува и територијален интегритет и суверенитет..Бугарите идат во овој...поход...чисто за провокација, а за гробовите на дедовците, му е изговор..

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
Abe bugari vakva e rabotata, nikoj nema da vi smeta da dojte da si gi posetite grobovite na vasite dedovci ako pred to dajte javno izvinuvanje za zulumite napraveni od niv, i normalno koga ke gi posetite grobovite da ne ni pomislite da ja degradirate makedonskata drzava, nacija, kultura i istorija so obelezuvanje na granici i postavuvanje znaminja, tuku kako pravi i dobri sosedi da gi pocituvate istite(istorijata, zakonite...) na domakinot!
Ako se bide kako so treba jas sum siguren deka i nie ke dojdeme na tie grobovi i ke stavime cveke vo znak na pomiruvanje, deka od greskite treba da se uci! Ne treba da gi povtoruvate greskite na vasite predci tuku treba da gi priznajte i prodolzite ponataka, samo taka mozeme da bideme prijateli!
Nie makedoncite sme navistina gostoprimlivi i sigurno del od vas (tie sto se odnesuvale kako sto treba)go imaat oseteno na svoja koza, ama i sme gord narod i ne davame nekoj da ne degradira nekoi od vas i toa go imaat oseteno!
Prestanete veke ednas so glupostite i provokaciite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smir:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
127
Поени од реакции
0
еј дај бе глава ме заболе од сабајле...само цвикате

ДОБРО не убедивте...ке дојдат добронамерни бугари на туристички поход водени од најголемите врховисти во земјава...

...зачепете веке ко баби некој....дојдете и ке видите дали ке ве пречекаат охригани или дали мечките ке ве изедат во планина ..друг начин да дознете нема...џабе го тупите на форум...

аман пизди невидени..прво се силат па после цвикаат за братство и единство
Маке, ас не сум по походите, ама една мечка дека ја срештнах в гората кога бех за габи, оште ми носи мед:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom