Македонцки
мадрфакр
- Член од
- 23 ноември 2007
- Мислења
- 4.281
- Поени од реакции
- 635
абе филип ме пресече...за малку се ке им кажев...:helou:Не е глуп,кај Македонцки не ви пали провокација
абе филип ме пресече...за малку се ке им кажев...:helou:Не е глуп,кај Македонцки не ви пали провокација
Па според мене зимаат добри евриќиa be vie spiete ili na norma ste?
kako ve plakjaat po provokacija ?
Аjде да се заколнеме. На коj му плакат да е во форумо к*рот повеке да не му стане, се да пие топла бира, а. А да видиме коj зима пари? Сакате?Па според мене зимаат добри евриќи
Ги пратам од полноќ да видам до колку работат,гледам дека 24 часа,ваљда се мењаат,еден татар се издаде со мислењата каде всушност докажа дека се работи за два типа на мислење,или двајца еве
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=13248&page=22
Колни се што сакаш работи,еве и јас се колнам,но џабе ви,вистината се дознава,а конкретен пример е се лицата кои го користат никот Вистина,каде што и сам се увери како два пати реплицира со различни одговори :helou:,така да не се колни,утре нема да можеш женати да ја задоволиш:nenene:Аjде да се заколнеме. На коj му плакат да е во форумо к*рот повеке да не му стане, се да пие топла бира, а. А да видиме коj зима пари? Сакате?
Filip, ас си говора за себе и носа отговорност само за мои постови. А за задоволуване, се уште немам проблем. Шом оште стои дома жената.Колни се што сакаш работи,еве и јас се колнам,но џабе ви,вистината се дознава,а конкретен пример е се лицата кои го користат никот Вистина,каде што и сам се увери како два пати реплицира со различни одговори :helou:,така да не се колни,утре нема да можеш женати да ја задоволиш:nenene:
викаш може да ги голтне а???маглата на кајмакчалан е гладна...
Човече ти прочети ли какво пиша?
За какви паравоенни, за какво оружие, за какви бугарски знамена, за какви паравоенни походи става дума? От каде го разбрахте това? Авторот на темата молја да објасни! Дајте източник - ако е така, лично ке се оплача в бугарската амбасада!
Македонцки им казал "бугарите идат" и наште вече точат ножовете. Ако ти каже дека бугарските тенкови идат, ке му поверваш ли?
Та това е смешно! Ако си немате работа и си трсите повод да се тепате со некој, па организирајте си некој бој со професионални бијачи.
Да не стане како при Мара Бунева - да набиете 5-6 баби и дедовци и да станете за смев?!
Омразата ражда само омраза. Со кротце, со благо се стига надалеч.
kletva da zemes, da si iscepkas vo egejskoto minato na familijata, da se prekrstis i dusata da si ja otkupis ..ti bi mozel da bides i dobar makedonec ))))))))))))Ас kaто по голем ке ви кажа дека има провокатори и гjубрена и кај вас и кај нас. И точно тиа хора от двете страни прават проблеми. Точно они сакат двете страни да се мразат а не заедно да си помагат. Арно е дека повекето хора во двете земи не са такивa.
Маке, ас не сум по походите, ама една мечка дека ја срештнах в гората кога бех за габи, оште ми носи мед:pos2:еј дај бе глава ме заболе од сабајле...само цвикате
ДОБРО не убедивте...ке дојдат добронамерни бугари на туристички поход водени од најголемите врховисти во земјава...
...зачепете веке ко баби некој....дојдете и ке видите дали ке ве пречекаат охригани или дали мечките ке ве изедат во планина ..друг начин да дознете нема...џабе го тупите на форум...
аман пизди невидени..прво се силат па после цвикаат за братство и единство