кога читам вакви коментари демек тие сељалишта, нашите како од париз директно да дојдоја. ми иди клоца да си манам.
сосила се правите , како да не знаете како беше на вашата матура (тие што ја имаат славено). исти курац друго паковање.
само бугарките сепак мислам дека се малце послободни и тоа воопшто не можам да го земам за негативна особина.
па на крај матура е, веселба. што треба да седат здрвени и да изиграваат која сум јас. си прават ќеф. што има лошо во тоа.
да не треба од шопен и моцарт да слушаат музика.
кога кај нас се оди во кафана каква музика има. нормално кафанска да не очекувате техно да пуштат.
а и чудна работа кога сме кај музиката. преку цела година по кафичи и дискотеки строго нешто странско демек таква била модата, ако има наше или српско сељачки било.
а за нова година сите чудно се преобразуваат и наеднаш сељачката музика не била толку сељачка. оправдано е за нова година и така нешто слично. поголемо лицемерие од ова нема.
за свадби да не ни правам муабет. каде е тогаш западниот стил и западно оденсување а не сељачко како што сите тука милувате да кажете. јас сум бил на многу свадби досега ама на ни една немало техно, рап метал .све народно пуца кај наше кај српско.
така да не се правите сосила парижани оти не сте. балканци сте.
не си вадите џабе комплекси. ништо подобрио не сте од никој од тука во околината.