Бугарските цариници блокираа 15 илјади дивидија сопственост на партијата на Македонци

• Креатор на темата vone
  • Време на започнување

RTM

Член од
4 септември 2008
Мислења
846
Поени од реакции
218
Бугар на солунски го попушивте ко парис хилтон у оне нигхт ин парис, ај не сери дури и германија се срами од вас да би ебам тоа племето.

пс: убаво го лижеш у аватар, познати сте по тоа.

Ти се моли да има френци, та да те закарат на одмор на остров Корфу:helou:
Си српче, нели :baeh:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
дрн дрн дрн дрн дрн дрн

ништо не те разбирам бате.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Toa е иронијата!Политиката на Бугарија е спротивставена на Македонија и обратно,политиката на Македонија е спротивставена на бугарската политика.То е акција и реакција и е факт.

Но,ние бидејќи сме нискоразредни(зборувам за нас Македонците и за нив Бугарите) не го осознаваме тоа и се плукаме едни со други.

А,политиката одозгора (вклучително и шиптараана) се ситат на тоа.

Прост народ сме,тоа е.Валкани игри во минатото не имат разделено,ама овие бугарите со толку индоктринирани па ич не му иди паметот.

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
:nenene:
Со свеста дека ке си докарам бан, един 46 годишен човек од пиринско ке ти каже дека си гомнар. Абе марсолько, ако татко ти и маика ти не са те научили на човешки односи, нема кои да те нучи. Рак и глуп не се лекуват.

Се извинувам на другите форумджии дека дискутираме колегиално. На навреда се отговара со навреда.

Во петричко викаме. "За око - две, за заб - чене!".[/quote]
ej vidi sega se sluzis so moite pogovorki, nemoj taka nemora sve da se krade.
Си видел некои бугар да ве навредува овде. Да ви лепи епитети?
И вакви како мене дека са позитивни кум МК, дека во жилите им тече егеиска крв, дека мразат геиците и албанците ке ги отвретите. И то губрина како тебе. Ама ова наи се аресува на грците, албанците и србите. Ние с вас наместо да соработуваме, да се плукаме. Аи сиктир.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
И вакви како мене дека са позитивни кум МК, дека во жилите им тече егеиска крв, дека мразат геиците и албанците ке ги отвретите. И то губрина како тебе. Ама ова наи се аресува на грците, албанците и србите. Ние с вас наместо да соработуваме, да се плукаме. Аи сиктир.

Абе не се вреѓај многу,ти си еден од ретките жители на Бугарија кои се вака настроени и кои не пропагираат,ама некаде 80% од другите на интернет се или платени да вршат пропаганда или си го имаат земено како света должност.
А тука генерализираме,ако ги мразиме многуте ги мразиме сите,покрај сувото гори и суровото.Ако успејме овај проблем да го надминиме,ќе постигниме многу.Ама ете,тешко,еве и мене ми е тешко.

Член од
8 април 2009
Мислења
30
Поени од реакции
0
Много от лугето во Бугариjа са позитивно настроени кон Македониja. Виждате дека во Music Idol македонците се са на прво место, а бугарите гласаме два пати повеке од вас. Оваа дека ние не ви сакаме не е вистина. За жал од ваша страна нештата не стоjaт така, мај.

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
abe koj te navredi ? jas sum ti kazav deka koristis moj pogovorki i toa poveke na majtap, ama ti ne si imal smisla za humor i mene mi vikas sikter, abe jas sum doma, ti si toj sto treba da si odis tamu nekade u pm.

Член од
30 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
3

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Много от лугето во Бугариjа са позитивно настроени кон Македониja. Виждате дека во Music Idol македонците се са на прво место, а бугарите гласаме два пати повеке од вас. Оваа дека ние не ви сакаме не е вистина. За жал од ваша страна нештата не стоjaт така, мај.

За ова дека е вистина нема дилема,многу од македонците гледат на бугарите од високо,додека бугарите повеќе се настроени братски,ама тоа е поради тоа што не сметаат за ист народ браќа-бугари.А се разбира ние не сме најсреќни со тоа :back:

Член од
8 април 2009
Мислења
30
Поени од реакции
0
За еден народ и дума не е можно да става. Некога може и да сме били но сега не е така. Штом еден човек се чуствува македонец, бугари, грк, ср'бит и етц. .. то он си е македонец, бугарин, грк, србин - во тоа нема спор. Нито јац сум македонец, нито ти си бугарин, но место да се плуеме во форумите и нвонка, требва да се опознаеме подобро зашто jaсно си личи, дека не се познуваме достатачно.
Поздрав :)

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
abe koj te navredi ? jas sum ti kazav deka koristis moj pogovorki i toa poveke na majtap, ama ti ne si imal smisla za humor i mene mi vikas sikter, abe jas sum doma, ti si toj sto treba da si odis tamu nekade u pm.
Jа сум петричанец и се нервам кога бес причина ме навредуват. За поговорката може ного да спориме. Ама ние га прилагаме на дело.
За маитап - разбирам. И сакам повеке маитап да има овде одколко пцуене и калнене.
А дека да ода? Ке зема да доида во МК таа недела. Дали ке е Штип или Струмица. Ке ида на шопинг.
И добе дека не сите македонци са како некои овде. Моите другари и бизнес партнери македонци са добронамерни кум БГ. Заедно праиме пари. Заедно пееме бугарски и македонски песни, заедно пиеме ваша жолта ракија и наша мускатова. Така се гради комшулука. Не со пцуене деца. Да знаете од чичо ви.:toe:

Член од
18 март 2009
Мислења
375
Поени од реакции
7
Jа сум петричанец и се нервам кога бес причина ме навредуват. За поговорката може ного да спориме. Ама ние га прилагаме на дело.
За маитап - разбирам. И сакам повеке маитап да има овде одколко пцуене и калнене.
А дека да ода? Ке зема да доида во МК таа недела. Дали ке е Штип или Струмица. Ке ида на шопинг.
И добе дека не сите македонци са како некои овде. Моите другари и бизнес партнери македонци са добронамерни кум БГ. Заедно праиме пари. Заедно пееме бугарски и македонски песни, заедно пиеме ваша жолта ракија и наша мускатова. Така се гради комшулука. Не со пцуене деца. Да знаете од чичо ви.:toe:
Немои да одиш тамо - ке те фанат и ке те направат македонец, а ние ке изгубиме основен деец на пропагандното jaдро :baeh:

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Немои да одиш тамо - ке те фанат и ке те направат македонец, а ние ке изгубиме основен деец на пропагандното jaдро :baeh:
Бае, аз сам през неделја там и в егејско. Дедо ми е от с. Бутково(Керкини). Знам как е и в трите дела.
И к*р за пропагандата. Нека лугето да се дружат и малко да сборат за политика и историа. Нито ас ке ги убеда дека са бугари, нито они мен дека сум македонец. Тогаш???? Тогаш да заебеме да се убедуваме и да соработуваме. Нели така.:smir:

E

emission

Гостин
Ова ретко ми се случува , да не можам да издржам да ги прочитам коментарите до крај. Ми се згади од гомата Волго-Татарски, Грчки и Србендите и нивните послушници во Македонија. Како само сите се сложни кога се работи против нешто Македонско тоа е чудо.

N

n/a

Гостин
То след както ти за пореден п'т ште го удариш еј така `м'шки` и `братски` от зад г'рба му,нали пријателју?
Не се вьлнувај,ште го откарат френците.
И аз ште б'да с него :)
И след туј ште оставим след нас оште една сина гробница,
обаче победоносно ште се в'рнем и ште ви се напием от кр'вта ви,в името на братската обич.
Толкува ефектно и б'рзо,че даже козаците ште пејат за нас и в наша чест!
Историја.
:toe:
Б'ди ми `поздравен` и ти.

Kajgana Shop

На врв Bottom